2777
2789

۱۳ سالم بود خیلی احمق و بچه ننه و طفل بودم چیزی بارم نبود کامل

کا شب آخر ک باهم بودیم و اون ساکت بود باهاش حرف میزدم خیلی سردرد داشت با درد خوابید صب سکته کرده بود تو خواب و از ترس و شوک تشنج چطوری بچه شو ول کرد کاش بخاطر من از خدا یه فرصت میگرفت و زنده می موند فقط ۳۲ سالش بود خیلی زود بود براش جوون مرگ شدن

صحنه ای ک گذاشتنش تو قبر رو ندیدم ولی انگار دیدم صورتشو از جلو ذهنم نمیره

۱۳ سال گذشته ولی همچنان جدیدا بیشتر تو یادشم

نمی‌دونم چطور صبر کردم نمیدونم

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به دلت آرامش بده عزیزمخیلی دلم گرفت

خیلی بی رحم رفت خیلی آدم خوبی بود خیلی زیاد پاک بود خیلی بابامو خانواده اش اذیتش کردن پرپر شد کاش من بجاش می مردم طلاق میگرف بخاطر من موند فدای من شد

روحش شاد خیلی سخته خیلی من مادر شوهرم جوون بودچندوقت پیش سکته کردکامل فلج شد بنده خداازغصه ش پیرشدم چه برسه به شماکه مادرت بوده وفوت هم شده من فیلمای ماه پیش ومیبینم که مادر شوهرم چطوری بود الان چطوری شده فکرمی‌کنم همه ش یه خوابه به خدا

بمیرم براتتتخیلی سختهدرکت میکنم امیدوارم حالت خوب شه💔😭

خیلی زجر کشیدم پیش پدرم اینا خیلی زیاد😔