سلام من تو ساختمون برادر شوهرم زندگی میکنم و کرایه هم میدیم چون نمیخایم زیر بار. منت شون باشیم .برادر. شوهرم برق کاره و یه سوپر مارکت هم داره که زنش توش کار میکنه از ۸ صبح تا ۸ شب.و دو. تا پسر اتیش هم داره که همش میان خونه ما و از. من غذا میخان مامانشونم ظهر. میاد. خونه می خوابه شب هم شاید. دیر. بیاد. کلا منو خیلی اذیت دارن بچه هاش هم خیلی فضول هستن و. هم همیشه گشنه شون هس و من باید. بهشون غذا. بدم در. ضمن ما تو یه شهر. غریب هستیم و شوهرم مجردی ش کلا خونه داداشش بوده و واسه همین میگه من چطوری بچه هاشو. از بخونم بندازم بیرون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم توهم برنامه بزار برو بیرون که بفهمه وقت نداری واسه این کارا چن وقت بری بیرون و برنامه داشته باشی خودشون میفهمن نیستی که بیان و غیرمستقیم همسرتون میفهمه که کاردارین بچه ها نباید بیان