_کیمیا_ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 664 عنوان مامانا میشه راهنمایی کنین ممنون 39 بازدید | 3 پست برای نوزاد 7 ماهه هم مولتی ویتامین میدین هم آهن؟اگه وزن گیری بچه خوب باشه باز باید مولتی ویتامین داد؟ کسی که به پشتکار خود اعتماد دارد ارزشی برای شانس قائل نیست☝✋ 1396/11/22 | 00:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
syrin عضویت: 1392/07/15 تعداد پست: 5490 اره تا اخر تا دوسال هر دو رو میدن پسر من وزن و رشدش عالی بود ولی تا دوسال هر دو رو دادم البته بعد عوض کردم اون رو دادم که اهن و ویتامین رو باهم دلشت اسمش یادم نیس
_کیمیا_ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 664 اره تا اخر تا دوسال هر دو رو میدن پسر من وزن و رشدش عالی بود ولی تا دوسال هر دو رو دادم البته ... آخه توی مولتی خارجی آهنم هست یعنی اگه هر دو رو بدم خیلی آهن زیادی به بدنش نمیرسه؟میترسم خوب نباشه براش کسی که به پشتکار خود اعتماد دارد ارزشی برای شانس قائل نیست☝✋
syrin عضویت: 1392/07/15 تعداد پست: 5490 آخه توی مولتی خارجی آهنم هست یعنی اگه هر دو رو بدم خیلی آهن زیادی به بدنش نمیرسه؟میترسم خوب نباشه بر ... فک نکنم جداگونه لازم باشه اهن بدی دوزش رو دکتر باید برات چک کنه من دقیق یادم نیس پسرم الان حدود ۵ سالشه