2777
2789

دارم از خنده پاره میشم .

گفتم آقا من برای خودم مژه می زارم میگه تو باعث مشکلات اقتصادی کشور هستی بابا چه ربطی داره ؟ 

هستید بزارم اسکرین شات ها رو ؟

البته به تاپیک قبلی هم مراجعه کنید سخنان گرانبهای استاد دانشگاه آکسفورد رو می بینید .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیرم من می دونم ضرر داره وال تاپیک هم گفتم دائم نمی زارم این خانم میگه تو عامل مشکلات اقتصادی کشوری ...

ناراحت نشین ایشون مشکل روانی دارن بازهم خوبه شما رو مسبب جنگ جهانی دوم و گرمایش کره زمین و زلزله نمیدونن!

ناراحت نشین ایشون مشکل روانی دارن بازهم خوبه شما رو مسبب جنگ جهانی دوم و گرمایش کره زمین و زلزله نمی ...

اصلا این حجم از حمله ناگهانی عجیب بود برام ؟ 

من یه گوشه نشستم زندگیم رو می کنم اومدم از تجربه ام گفتم که بقیه خانم ها استفاده کنن من چیکار به مسائل اقتصادی دارم آخه 

اصلا این حجم از حمله ناگهانی عجیب بود برام ؟ من یه گوشه نشستم زندگیم رو می کنم اومدم از تجربه ام گفت ...

عزیزم متاسفانه اینجا هرکسی میتونه بیاد نظر بده  فیل تر ورود دیوانه ها ممنوع نداره اهمیت ندین گرچه آدم از تعجب شاخ درمیاره!

عزیرم من می دونم ضرر داره وال تاپیک هم گفتم دائم نمی زارم این خانم میگه تو عامل مشکلات اقتصادی کشوری ...

اون احمقا میخان کم کاریه یه عده مفت خورو گردن مردم بندازن اصلا باهاشون بحث نکن این جماعت عقل ندارن