2777
2789
عنوان

بچه تولدمه ساعت دو به دنیا میام

102 بازدید | 12 پست

۳۱ ساله شدم 

نمی‌دونم این همه درد و رنج چجوری تحمل کردم 

فدا سرم هر جوری گذشت به جهنم 

از این به بعدشم میگذره 

می‌خوام بگذره می‌خوام نگذره 

سگ خورد

ان شاءالله  تا اخر همین امسال انچه تو دلته حتی اگه به صلاحت نیست خدا به صلاحتون کنه و بهش برسین💚💚💚💚

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

تولدتونم مبارک 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب چیزای خوب فکر کن

آدما اغلب روز تولدشون خوشحال نیستن بخاطر ناکامی ها بخاطر دردو رنجایی ک حقشون نبود و متحمل شدن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ب چیزای خوب فکر کنآدما اغلب روز تولدشون خوشحال نیستن بخاطر ناکامی ها بخاطر دردو رنجایی ک حقشون نبود ...

سلام خوبی با آهنگ حرفت حرف من قلبت قلب من اینقدر از روی درد رقصیدم که تمام تنم شده خیس عرق 

اذیت شدم 

سلام خوبی با آهنگ حرفت حرف من قلبت قلب من اینقدر از روی درد رقصیدم که تمام تنم شده خیس عرق اذیت شدم

ایشالا امسال سال خوبی واست باشه.ب خواسته هات برسی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ممنونم ازت تو خوبی شبت بخیر

چیزی شده؟

هیچی گفتنش دردی رو دوا نمیکنه فقط سرتو درد میارم ممنونم از اینکه لطف کردی و بهم تبریک گفتی

💚غصه نخورین خدا بزرگه 

خیلی بزرگ تر از چیزی ک ما تصور میکنیم 

تولدت مبارک

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤