2777
2789
عنوان

بعد از سه سال جدا شدیم

168 بازدید | 12 پست

هفته پیش زدم از همه جا بلاکش کردم یه بار برای همیشه ولی اون کلا یه بار زنگ زد که ببینه بلاکه یا نه‌ و وقتی فهمید خطش بلاکه هیچ تلاشی نکرد اصلا. ۳ سال تمام باهم بودیم تمام زندگیمو گذاشتم پاش همه کار براش کردم همه آدمای زندگیمو بخاطرش گذاشتم کنار الان که اون نیست هیچکسو ندارم و همه چی واسم تاریکه هیشکیو ندارم یه بیرون برم باهاش یا درد و دل کنم. حالم از همه ادما بهم میخوره فقط اونو دوست داشتم و پشتم بهش گرم بود ولی باورم نمیشه تموم شده😭دارم از قلب درد میمیرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک قبلمو ببین

عزیزم خوشحال باش و به خودت افتخار کن

منم یه روزی یه رابطه ۴ساله خیلی جدی در حدی که خانواده ها میدونستن و تموم کردم

و بهترین کار ممکن و کردم 

و الان ازدواج کردم با آدمی که خیلی دوسش دارم و به خاطرش می‌جنگم و دارم میبینم اونم داره همین کارو می‌کنه 

عزیزم خوشحال باش و به خودت افتخار کنمنم یه روزی یه رابطه ۴ساله خیلی جدی در حدی که خانواده ها میدونست ...

عزیزدلم بهت افتخار میکنم❤️میشه بگی چقدر زمان برد که حالت خوب شه دوباره و دلتنگش نشی؟ من واقعا حس میکنم تمام وجودم الان درد میکنه مخصوصا قلبم .فکر اینکه دیگه هیچوقت قرار نیس ببینمش داره منو از درون میکشه

عزیزدلم بهت افتخار میکنم❤️میشه بگی چقدر زمان برد که حالت خوب شه دوباره و دلتنگش نشی؟ من واقعا حس میک ...

ببین من تو این ۴ سال حدودا ۱ سال و نیمشو مطمین بودم اون فرد با اینکه مرد خوبی بود اما اصلا به درد من نمیخوره

اما میترسیدم از تنهایی میترسیدم جوری که اون دوسم داره و بهم توجه می‌کنه کس دیگه ای پیدا نشه

اون یه سال و نیم خیلی برام سخت بود کم کم ازش سرد شدم و خودم رابطه رو تموم کردم خیلی سخت بود ولی زود سرپا شدم چون مطمین بودم کارم درسته 

۲ ماه بعدشم با شوهرم آشنا شدم بعد یه مدت آشنایی هم عقد کردیم و اون موقع تازه فهمیدم عشق چیه 

خیلی خوشحالم که یکی پیدا شد برات عزیزدلن😭❤️❤️

فقط یه چیزی یادت نره 

ببین تو فقط عادت کردی به بودنش همین

به خودت یادآوری کن دنیا مگه چند روزه که تو بخوای با آدمی که برات ارزش قایل نیست بمونی؟

دوست داری اون فرد پدر بچت بشه ؟ لیاقت و صلاحیت پدری کردن و تربیت بچتو داره؟ 

فرصت بده به خودت  دل بکن ازش 

به خودت برس ،بذار بفهمه برات مهم نیس 

یه بار دختر بازی کرده بازم می‌تونه ، حتی خدایی نکرده بعد ازدواجم میتونست .... دوست داری اینطوری زندگی کنی؟

بدی هاشو تو یه برگه بنویس و مرور کن یکم زمان می‌بره ولی تو میتونی،

فقط یه چیزی یادت نره ببین تو فقط عادت کردی به بودنش همینبه خودت یادآوری کن دنیا مگه چند روزه که تو ب ...

نه اصلا نمیخوام پدر بچه هام باشه چون اصلا تعدل روانی نداشت. واقعا تک تک حرفاتون درسته و باید بدی هاشو مرور کنم تا کامل. فراموشش کنم ولی یکم سخته چون ۳ سال تنها ادمی ک زندگیمو براش گذاشتم و باهاش رفتو آمد کردم همین ادم بوده الانم تو تنها ترین حالت ممکنم