2777
2789

دوست دارم ازدواج کنم اما خب با یه اقای اشنا شدیم تقریبا پنج ماهه شرایط مالی نداره متاسفانه مهندس شیمی که چون خرج خانواده میداده تا الان هیچی نداره فقط اخلاق تحصیلات مذهب داره حتی میگه نمیتونم عروسی بگیرم فقط  پس اندازم برای پول پیش خونه اس و جهیزیه 

از اینورم خواستگار دارم ماشین داره خونه داره باباش اجاره کرده براش مهندسه اونم از اخلاق ایناش خبر ندارم باهاش حرف نزدم  اصرار میکنن بریم بیرون اشنا بشیم اما خب حس خیانت بهم دست میده نرفتم از اینور فکر میکنم اینده امو دارم به خطر میندازم و از طرف دیگه اون پسره رو دوست دارم ولی اون خیلی انگار حسی نداره بیشتر منطقی برخورد میکنه عقیده ام اینه مردا اگع دختری رو دوست داشته باشن همه کار میکنن تا اون خوشحال بشه اما من بهش گفتم دلم میخواد جشن عروسی بگیرم یکبار ازدواج میکنم اصلا اهمیت نداد گفت من توانشو ندارم درحالی که میتونه وام بگیره فوقش قسط میده عوضش من تا اخر عمرم حسرت به دل نمیمونم نمیدونم چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که کمک خرج خانوادس تو دوست داری ولی اون آنقدر دوست نداره که برات کاری کنه 

ضمنا همین آقا برای یک دختر دیگه همه کار می‌کنه 

دیدم که میگم 

کات کن 

تجربه ثابت کرده فداکاری هیچ تشکری نداره 

خب دومی بهتره ی مدت آشنا شو این حس الکی هم نداشته باش اگر دیدی بد بود رد کن عروسی آخه چیزی نیست که بخواد ب دلت بمونه حداقل می‌تونست بگه ی مهمونی کم جمعیت یا لباس و آتلیه و اینا