2777
2789

متوجه شدم با ی زنی هر شب چت می‌کنه با شماره ناشناس زنه رو تهدید کردم اما دست بردار نیست گوشی بابامو ریستش کردیم اما باز باهاش در ارتباطه دارم دیونه میشم میترسم بدبخت میشم نمی تونم به مادرم بگم مادرم دیونه میشه سی و پنج ساله دارن باهم زندگی میکنن چند سال پیش ها خیانت کرده بود اما الان دوباره شروع کرده 

وقتی نمیتونی بع روش بیاری. پس بی خیال شو. بابات مال و اموال داره؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه رفت گرفتش چی آره مال اموال هم داره

مادرت مهریه داره؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

نه نداره خیلی سال پیش پول میزاشتن اونم در حد چند هزار تومن

هووف ـببین به قیمت روز حساب میشه. به نظرت داداشت کاری از پیش میبره؟ 

پدر و مادرتون چند سالشونه؟

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲