چه غلطی کنمممم حتی توالت ام میرم گوشیمو میبرمممم😂🥲
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
من کاربری دومم هست اون کاربری نمیتونم بهش دسترسی داشته باشم نمیدونم چی شده
بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️
خوبه تنها جایی که میشه درد دل کرد من اینجا رو نداشته باشم دق میکنم امشب هم حالم بده با خواهر شوهرم دعوام شده خیلی عصبی ام دلم میخواد با یکی درد دل کنم کاش میشد آدم مشکل نداشته باشه
بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️
خوبه تنها جایی که میشه درد دل کرد من اینجا رو نداشته باشم دق میکنم امشب هم حالم بده با خواهر شوهرم د ...
الهییییی
بیا خودم گوش میدم ب حرفات 🥲🫂
مرسی عزیزم امشب با خواهر شوهرم دعوام شد خونه مادر شوهرم بودیم مهمون داشتن جلو مهمون ها گفت چرا پسرتو فرستادی اینجا چون پسرم رفته بود خونه مامان بزرگش اونا هم اونجا بودن بدش آومده بود یه عالمه غر زد منم بعد رفتن مهمون ها گفتم چرا جلو مهمون ها گفتی میزاشتی میرفتن بعد میگفتی بهم یه دعوایی راه انداخت نگو
کلی گریه کردم گفتم مگه خونه تو اومده گفت خونه بابامه گفتم باشه بعد زدم تو گوش پسرم که تو باعث شدی من همیشه حرف بشنوم خواهر شوهرم بچه هام نفرین کرد منم گفتم بچه هام بمیرن ختمشون راهت نمیدم گفت تو کی هستی راه بدی گفتم تو باشی من میرم تو ختم نمیمونم کلی داد بیداد کردیم هر چی گفت جواب دادم آخه هر بار من میرم اونجا یه بهونه درست میکنه باهام دعوا کنه منم همش کوتاه میام امشب نتونستم جوابشو دادم خیلی سردرد دارم دلم گرفته آخه چرا اینقدر با من مشکل دارن
کلی گریه کردم گفتم مگه خونه تو اومده گفت خونه بابامه گفتم باشه بعد زدم تو گوش پسرم که تو باعث شدی من ...
مشخصه خیلییی عقده ای تشریف داره خانوم
چه پروعه اخه اصلا شما ب کنار چطوری دلش میاد با برادر زاده اش اینجوری رفتار کنهههه