2777
2789
عنوان

واااای خدا دیگه دارم دیوونه میشم 😠😠پسردارا بیاین توروخدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 38 پست
اگه پسرت رو آزمایش ادرار بردی و مشکلی نداشته باید با این مساله کنار بیای. شب ادراری معمولاً از استرس ...

خب اره دعوا میشنوه

کلا توخواب چ روز چ شب بی اختیاره

روزاهم تاشلوارش خیس نشه و من با دادو بیدادنفرستمش دستشوئی نمیره واقعا دیگه کلافه شدم

خب اره دعوا میشنوه  کلا توخواب چ روز چ شب بی اختیاره روزاهم تاشلوارش خیس نشه و من با دادو بید ...

سر دستشویی رفتن اصلا باهاش کل کل نکن... با یه مشاور صحبت کن و کمک بگیر... ولی در کل توی خونه هرگز جلو بچه دعوا نکنین... عواقبش همین چیزاس

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی لجبازه

مدام با آبجی کوچیکترش دعوا داره

هییی حرص میخورم😤😤😤😤

یعنی بدبختم کرد تاازپوشک گرفتمش 

الانم اینجوری جبرا ن میکنه

کل خونم فرشام پتو تشک بو جیش میده

دیوانه شدم بخدا

پس استارتر ببخشیدا ناراحت نشی یه متخصص ببر...تو روزا هام اینجوریه.

چراناراحت شم عزیزم تاپیک زدم کمک بگیرم دیگه

متخصص چی ببرمش اخه 

اطفال یا کلیه مجاری ادراری

خیلی لجبازه مدام با آبجی کوچیکترش دعوا داره هییی حرص میخورم😤😤😤😤 یعنی بدبختم کرد تاازپوشک گرفت ...

خیلی بده مخصوصا زمستون فضای خونه بسته اس...هوا کمتر گردش داره تو خونه...سر موضوع اول خودتو ناراحت نکن پسر منم گاهی ابجیش رو میزنه .اذیتش میکنه.اما فقط با زبون نرم باهاش برخورد کنی اونم اذیت نمیشه شما روهم اذیت نمیکنه من پسرمو با زبون خامش میکنم ...

خیلی لجبازه مدام با آبجی کوچیکترش دعوا داره هییی حرص میخورم😤😤😤😤 یعنی بدبختم کرد تاازپوشک گرفت ...

منم داداشم تا هفت سالگی  باید با جنگ و دعوا میرفت دستشویی البته شبا فقط اگه نمیرفت جاشو خیس میکرد 

الان یه ساله بهتر شده اما خو جون مامانمو به لب رسوند 😩😩😩 

مجبورش کن شب بره دستشویی 

من به تنگ آمده ام از همه چیز ، بگدارید هواری بزنم 😔😔😔    
سر دستشویی رفتن اصلا باهاش کل کل نکن... با یه مشاور صحبت کن و کمک بگیر... ولی در کل توی خونه هرگز جل ...

از دستشوئی رفتنش نگم برات 

یعنی بعضی وقتا وادارم میکنه بزنمش تابره

تاحدی خودشو نگه میداره ک ب دستشوئی نرسیده میریزه روش

چراناراحت شم عزیزم تاپیک زدم کمک بگیرم دیگه متخصص چی ببرمش اخه  اطفال یا کلیه مجاری ادراری

کلیه مجاری ببری بهتره...پسرمن هرماه ۱بار شاید اونم من نبرمش دستشویی جاشو خیس کنه.واسه بوی ادرارش کلی ازمایش داده فعلا که همه چیز خوب بوده.اما کلا بازم متخصص اطفالم ارجاع مون داده به متخصص مجاری ادراری...

خب میگین چیکار کنم😢😢بخدا خستم 

یه راه حلی بزارین جلوی پام

این شبا ک میشه بعضی اوقات تا وقت خوابش 5.6بارمیره دستشوئی پشت سرهم .کلیم جیش میکنه

تکررادرار میگیره