2777
2789

شب روز در حال چک کردن خودم هستم. دائم دکتر و سونو و...همش فکر میکنم مریضی بدی دارم. از نوک پا تا فرق سرمو میگردم. بدبختی خودم کم بودم الان مدتیه گیر دادم بچه هام. یکسره لباسشونوومیدم بالا چک میکنم. دست و پاهاشونو میگردم. چند روز روی بدنشون لک دیدم. سرچ کردم یک بیماری پوستی بد اومد. شب و روز ندارم. هی میگردم بدنشون رو. بخدا هم خودم خسته ام هم اونا

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

دکتر رفتم دارو خوردم دعا و نماز میخونم سرکار میرم. پادکست گوش میکنم.خودمو مشغول پیکنم اما از فکرم خارج نمیشه

این چه دردی بود گرفتم من😭😭😭

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجای دکتررفتن برای بیماری که وجود نداره برو پیش تراپیست وسواس فکریتو درمان کن

اره میرم