2777
2789

شش ماهه فوت شده همش تو خواب می بینم جسدشو تو خونه نگه داشتیم و خاک نمی کنیم 

از وقتی فوت شده همش این خوابو ازش می بینم چیز دیگه نمی بینم یا یهو می بینم زنده شده دوباره ...‌

خیلی حس بدی می گیرم بیدار میشم 

می‌خوام فریاد بزنم یه چیزی انگار خفم می‌کنه بعد این خواب 

امیر❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتماپیش روانشناس برو بهت کمک کنه این مرحله رو رد کنی عزیزم. خدا به دلت صبر بده. من سال ۷۸ خواهرم فوت شد مدام تو خواب میدیدم مریضه و شوهرش میخواد طلاقش بده. در حالی که تو زندگی واقعی شوهرش عاشقش بود و خواهرم اصلا مریض نبود. علت مرگش هم تصادف بود. فقط نمیدونم چرا ذهنم دائم این صحنه رو می‌ساخت. 

خانما کوچولو بود تو 4 ماه بود بیمار نبود تو یه اتفاق فوت شد اگه میشه نپرسین الان حالم خوش نیست

عزیزم آرامش سهم دلت بشه ما هم بتازگی پسرعموم رو از دست دادیم ده روزه تازه و خیلی داره بهمون سخت میگذره

امیدوارم آروم باشی همین الان تسبیح دست بگیر و اگه دوست داری گریه کن و ذکر بگو

حتماپیش روانشناس برو بهت کمک کنه این مرحله رو رد کنی عزیزم. خدا به دلت صبر بده. من سال ۷۸ خواهرم فوت ...

خدا رحمتش کنه 

من این خوابا رو می بینم خیلی حالم بد میشه دوست دارم یه بار تو خواب شاد و خندون ببینمش

امیر❤️