2777
2789
عنوان

درد واژن تورو خدا بیاین

384 بازدید | 16 پست

دوماه پیش درد داشتم رفتم دکتر پاپ اسمیر گرفت جواب پاپ سالم بود اما دکتر گفت ی کوچولو قارچی داری پماد داد

جواب پاپ اومد سالم بودم فکرم اروم شد دردم رفت

چند روز پیش باز دردم برگشت راستش چندبار کگل انجام دادم داخل سمت راست درد گرفت و الان چند روزه درد میکنه شبا میخوابم صبح پامیشم درد ندارم پامیشم به کارا خونه میرسم دردم شروع میشه وسواسم شدم هی کگل میزنم درونی درد میاد استرس میگیریم میزنم گوگل سکته میکنم😭

دوماه پیشم بد خوابیده بودم پاشدم دیدم داخل واژنم همینجا ک الان درد میکنه انگار مشت میزنن بعد یساعت دردش رفت کامل

من بعد ده روز یهو یاد درده افتادم گفتم وای چ بد بود دردش و کگل کردم دیدم عه باز درد گرفت و یادم اومد دوسال پیش پاپ اسمیرم التهاب شدید نشون داد البته باردار بودم نمیدونستم پاپ داده بودم هیچ درمانی هم نکردم ک باز ده روز قبل عید پاپ دادم بالا هم گفتم کاملا سالم بود خیالم راحت شد درده رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره شبیه خلطه رو دست سفیده رو دستمال یه هاله کم زرد میزنه خیلی ملایمترشح میاد به لبه واژنم میخوره می ...

احیانا عفونت ندارید؟

یمدت منم داشتم  یسری آنتی بیوتیک مصرف کردم برای عفونت

ترشح هم داشتم

دردش خوب شد

واقعا دردش زجرآوره😖

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

احیانا عفونت ندارید؟یمدت منم داشتم یسری آنتی بیوتیک مصرف کردم برای عفونتترشح هم داشتمدردش خوب شدواق ...

شمام دردش مثل من بود؟یطرف دیواره واژن؟از دردش میترسم تنش عصبی و استرسی برام اورده ک نکنه چیز بدیه

من رفتم داروخونه دارو گرفتم دیروز 

ولی هنو اروم نشده دردش 

نباید تا الان میرفت؟شما چی مصرف کردی؟

من فقط موقع پریودی درد واژن میاد سراغم دختر هم هستم ممکنه مشکلی باشه؟

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

شمام دردش مثل من بود؟یطرف دیواره واژن؟از دردش میترسم تنش عصبی و استرسی برام اورده ک نکنه چیز بدیهمن ...

درد می‌گرفت یک طرفه بود منم

مترونیدازول داد بهم دکتر

من دختر هم هستم 

استرس به خودتون ندید ان شاءالله که چیزی نیست 

ولی دکتر حتما برید

درد می‌گرفت یک طرفه بود منممترونیدازول داد بهم دکترمن دختر هم هستم استرس به خودتون ندید ان شاءالله ک ...

میترونیدازول هم دارم میخورم

راستش دیروز خیلی درد داشتم نتونستم تحمل کنم رفتم داروخونه عکس ترشح و علائمم رو گفتم دکتر داروساز حضور داشت اون بهم دارو داد گفت ده روز کامل استفاده کن بعد یه قرصیم داد گفت اینا ک تموم شد بعد ده روز اینو بخور ۶۰۰شد پول داروهام

میشه بگی قرصو خوردی چند روز طول کشید تا خوب شدی؟

درد می‌گرفت یک طرفه بود منممترونیدازول داد بهم دکترمن دختر هم هستم استرس به خودتون ندید ان شاءالله ک ...

میترونیدازول هم دارم میخورم

راستش دیروز خیلی درد داشتم نتونستم تحمل کنم رفتم داروخونه عکس ترشح و علائمم رو گفتم دکتر داروساز حضور داشت اون بهم دارو داد گفت ده روز کامل استفاده کن بعد یه قرصیم داد گفت اینا ک تموم شد بعد ده روز اینو بخور ۶۰۰شد پول داروهام

میشه بگی قرصو خوردی چند روز طول کشید تا خوب شدی؟

میترونیدازول هم دارم میخورمراستش دیروز خیلی درد داشتم نتونستم تحمل کنم رفتم داروخونه عکس ترشح و علائ ...

سونو واژینال رفتی؟

حتما دکتر متخصص خوب برو

حدود یک هفته ای میخوردم خوب شد

ترشح داشتم و درد