گلارگیان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 113 عنوان تا حالا از همه جا اضافی بودین 188 بازدید | 36 پست من همه جا اضافم شما هم از این حسو تا حالا داشتین ؟ من با همه مهربونم ولی نمی دونم چرا کسی از من خوشش نمیاد بخدا راست میگم واسه شما هم پیش امده؟ می شه بگید شوق پرواز ....... 1404/02/27 | 23:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیپسفلفلی2 عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 4205 دقیقاهمینم من یه آدمِ موودیام,اما توو هر موودی دوسِت دارم. واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖
yildizim عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 7735 مهربونم ولی اجتماع گریزم برام مهم نیست کسی از من خوشش بیاد یا نه؛/ فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 تیکر بارداری نیست. ғɪʟʟ ᴍᴇᴜ - ⅠⅦ
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8624 آره خیلی پیش اومده . گاهی انقد زیاده ک ب مرگ فکر میکنم . البته ی مدته دارو استفاده میکنم بهترم معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
دلبردماوندی عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 6063 اره مجردیام مثل جذامیا بودن بامن من ازدواجکردم دخترهاشون طلاق گرفتن مدام میگن فامیل شوهرت پسر واسه ما نداره
گلارگیان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 113 آره خیلی پیش اومده . گاهی انقد زیاده ک ب مرگ فکر میکنم . البته ی مدته دارو استفاده میکنم بهترم عزیزم خداروشکر که الان بهترین دکتر رفتین؟ شوق پرواز .......
گلارگیان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 113 اره مجردیام مثل جذامیا بودن بامن من ازدواجکردم دخترهاشون طلاق گرفتن مدام میگن فامیل شوهرت پسر واسه ... عزیزممم شوق پرواز .......
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8624 عزیزم خداروشکر که الان بهترین دکتر رفتین؟ ی مدت مشاوره میرفتم بخاطر افسردگی و وسواس فکری .... ولی حس میکردم بخاطره هزینه ی زیادش ی افسردگی دیگه هم گرفتم رفتم روانپزشک دارو داد . ماهی یبار مشاوره میرم و دارو استفاده میکنم معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
گلارگیان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 113 دقیقاهمینم چرا واقعا ؟ من با همه خوبم با همه با همه منطقی و درست حرف می زنم ولی اصن کسی اهمیت نمی ده انگار وجود ندارم شوق پرواز .......
گلارگیان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 113 ی مدت مشاوره میرفتم بخاطر افسردگی و وسواس فکری .... ولی حس میکردم بخاطره هزینه ی زیادش ی افسردگی د ... منم وسواس فکری ، عملی دارم خیلی اذیتم می کنه همچنین افسردگی انگار ریشه در همینا داره شوق پرواز .......
چیپسفلفلی2 عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 4205 چرا واقعا ؟ من با همه خوبم با همه با همه منطقی و درست حرف می زنم ولی اصن کسی اهمیت نمی ده انگار وجود ... بدیش هم اینه من خیلی اهمیت میدم از همون بچگی حالا بچه بودم واسم مهم نبود الان توی جمع هم تنهام من یه آدمِ موودیام,اما توو هر موودی دوسِت دارم. واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖
گلارگیان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 113 مهربونم ولی اجتماع گریزم برام مهم نیست کسی از من خوشش بیاد یا نه؛/ آخه من خیلی آدم اجتماعی بودم خیلی ولی الان دقیقا همینجوری شدم استرس میگیرم برای رفتن تو جمع شوق پرواز .......
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8624 منم وسواس فکری ، عملی دارم خیلی اذیتم می کنه همچنین افسردگی انگار ریشه در همینا داره عزیز دلم حتمن اگه میتونی مشاوره برو . اگه نمیتونی برو روانپزشک دارو بده . صددرصد درمان نمیشه ولی خب بهتر از قبل میشی . مشکلات روحی از مشکلات جسمی بدتره معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
گلارگیان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 113 بدیش هم اینه من خیلی اهمیت میدم از همون بچگی حالا بچه بودم واسم مهم نبود الان توی جمع هم تنهام من حتی به خاطر اینکه تو جمع هم حرف می زنم حرف شنیدم که باید ساکت باشم شوق پرواز .......
گلارگیان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 113 عزیز دلم حتمن اگه میتونی مشاوره برو . اگه نمیتونی برو روانپزشک دارو بده . صددرصد درمان نمیشه ولی خب ... ممنون عزیزم امیدوارم شما هم کاملا خوب بشین 💜 شوق پرواز .......