2777
2789
عنوان

برای بیبی چک نظر می‌خوام با عکسه

341 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من اقدام داشتم اما تو دوره تخم اینا نبود خیلی یهویی همسر تصمیم گرفت یک هفته قبل پریود من این کار بکنه دوتا بیبی زدم که یک دقیقه کمتر دیدم یه خط حالم گرفته شد پرت کردم تو سطل و رفتم اولی باز گفتم بزار ببینم دیدم یه خط خیلی خیلی کمرنگ افتاد باز گفتم تبخیر دومی امروز صبح زدم بازم همون اول دیدم منفی دیگه واینستادم تا الان گفتم بزار ببینم چی شد دیدم این خیلی پرنگ دوتا خط افتاد قبلاً منفی میشد بعد چند ساعت هم منفی بود الان این بنظر شما خط تبخیر یا گرفته؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بعد چندین ساعت حتی اگر دوخط باش قابل استناد نیست شما تاخیرم داشتی یانه

هیچ وقت تا الان نشده تبخیر باشه چون همیشه منفی کامل بوده برا همین گیج ویج شدم مرسی از راهنمایی شما 

اسی بعد چند لحظه هاله انداخت؟من هاله دیدم...یه آزمایش بده ان‌شاالله مثبت باشه😍♥️

نمی‌دونم چقدر شد بخدا خسته شدم همون اولش دیدم منفی انداختم سطل گفتم من از شانسا ندارم یدونه سقط داشتم قلبم شکست میدونی