2777
2789

خب باید بری ببینی او زمان فلسفه اش چی بوده ،مثلا من تازه فهمیدم که اسلام در واقع تعداد زن گرفتن مردا رو کم کرده ن زیاد! که جالب بود برام اگه فیلمای تاریخی دیده باشی همه ی شاهای قدیمی حتی اون خارجیا صدتا صدتا زن داشتن بعد قران اومد گفت فقط ۴تا ، دلیل اصلیشم این بوده که اون زمان مردا خیلی میمردن (جنگ و اینا) بعد از هر جنگ تعداد زیادی زن و بچه ی بی سرپرست رو زمین میموندن ،اونموقع هم که مثل الان نبود خانما مستقل باشن پس اگه زنی سرپرست نداشت مجبور میشد تن فروشی کنه این قانون اومد که اگه مردی متموله و میتونه فوق العاده عدالت رو رعایت کنه چندتا زن رو به سرپرستی بگیره ،که خب قانونش بدرد الان دیگه نمیخوره 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونجوریه دخترا اکثرا سر یه پسر کل احساساتشون و روحشون به فنا میرهولی پسرا همزمان با چندتا دختر لاس ...

یجا میگفتن پسرا بعد رابطه میمونن پای کسی که ولشون کرده یا مرده

اما برعکسه دخترا عاشق ترن بنظرم

این نمیتونه دلیل باشه تو سال ۴۰۴چون آزمایش دی ان ای و ژنتیک هست

دیگه شرمنده ۱۴۰۰ سال پیش دی ان ای نبود همین الانشم ازمایش دی ان ای کلی حکم و شرایط میخواد

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂