2777
2789
عنوان

تجربه میکروبلیدینگ ابرو

37 بازدید | 1 پست

سلام من قبل عید سالن مریم قلندری ابروهام رو میکرو کردم . آفر گذاشته بودن و من هم استفاده کردم و یه تومن تخفیف شاملم شد . مستر من ماریا بود . سالن اصلا شلوغ نبود و بجز کارکنان کلا ۴نفر مراجع بودن . بقیه مستر ها مثل سارا اول طراحی میکردن و بعد میزدن که بیشتر طول میکشید ولی ماریا کلا از وقتی قلم دست میگرفت تا پایان دو ابرو ۱۰دقیقه وقت میذاشت بسسسسسییییییاااااااررررررر مغرور و خودش رو میگرفت . من خیلی محترمانه و خواهشی ازش خواهش کردم که تارها ظریف و داخل کادر ابرو باشه بیرون زدگی نداشته باشه و از نمونه کارهای خودش نشونش دادم و گفتم بیزحمت همچین چیزی مدنظرمه ممنون میشم تو این سبکت کار کنی برام و خیلی کلافه و بی ادبانه گفت کار خودمه میدونم و فوری روشو برگردوند و اشاره کرد بخوابم من دقت کردم اصلا ندیدم تیغ عوض کنه . دقیقا ساعت روبروم بود ۵دقیقه ابروی اول رو طراحی کرد و بعد برای ابروی دوم دردش بیشتر شد و تندتر خط هارو میزد من فک کردم سری ابروم کم شده ولی وقتی پاشدم دیدم خط های ابروی دوم ضخیمتره و با فاصله و کلا باابروی اولم فرق داره و فوری پاشد رفت و اصلا اجازه نداد من توی اینه ببینم یا نظری بدم . بعدا باهاشون که تماس گرفتم خیلی بالحن بدی گفتن نه اصلا اینطور نیست و اصلا زیر بار نرفتن و باحالت طلبکارانه گفتن کار بچه های ما اصلا اینطور نیست . درصورتیکه خودم قشنگ متوجه شدم تندی و میزد و میرفت تو اتاق خودشون و اونجا مشغول بود انگار مجبورشون کرده بودن یا کار مجانیه که منت میزارن .  دیگه اینقد از کارش بدم اومد که پیشش ترمیم نرفتم . حالا به این نتیجه رسیدم یا بلده و نمیخواد برای آفری ها بااون دقت و ظرافت انجام بده یا هم که کلا رضایت مشتری براشون مهم نیست و عکسای پیجش روتوش هست . در کل من ابروهام خوب و پهن بود فقط میخواستم یه جاهاییش پر بشه که اینطوری شد . نظرم اینه مداد صد شرف داره به کارای اینجوری که هیچ ضمانتی نه برای زیباییش هست نه تمیزی و سلامت و عدم الودگی . 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...

و یه چیز دیگه اولش فوری یه برگه میزارن جلوت و به دروغ میگن توضیح داده شده و عواقب پای خود مشتری و پولش اینقد و ترمیمش اینقد در کل قرار داده فقط به نفع خودشون بود و هیچی از حقوق مراجع توش نبود و ضمانت رنگ و پخش و ماندگاری هم نمیدن . 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...