2777
2789

باکلی مشقت و سختی یه جا کار پیدا کردم معاونت مدرسه

گفتن ولی یه مدت باید کاراموز باشی

حرفشونم منطقی بود و خودمم قبول کردم که کاراموز باشم تا کارو یاد بگیرم البته تحصیلات لازمش رو دارم

وقتی به مادرم باخوشحالی اومدم خونه تعریف کردم گف اخه اونا تورو چرا باید معاون کنن مسخرت کردن بابااااا من که اصن باورم نمیشه با کلی خندههههه 😂😂😂💔💔💔💔

خیلی دلم شکست یه طوری که انگیزم رفت کلا که برم ، دلم میخواد نرم کلا

( البته مادرم همیشه تو درس و اینا حمایتم کرده و تشویقم میکرده و میکنه همچنان به درس ... از ایناکه میگن برو شوهر کن نیس اصلا) واسه همین واسم غیر عادی بود و شکه شدم 

شوکه شده، نفهمیده چی بگه

خواسته شوخی کنه

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی مبارکه

امیدوارم موفق بشی🍀

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

گاهی وقتا ادما بلد نیستن خوشحالیشونو درست ابراز کنن. 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

ببین بیا قبول کنیم ماهم به عنوان فرزند ی وقتایی ی حرفایی میزنیم و اونا توقع ندارن از ما.

اگه این حرف رو بهت زد به چشم انگیزه اونو ببین و براش تلاش کن.

بخاطر ی حرف خودتو دلسرد نکن تو باید به هدفات برسی

دشمن راه دورم دردِ دلم زیاده....

مادرت حق داشته از بس که تو این دوره زمونه همه چیز با پارتیه واقعا سخته که باور کنی به کسی که هیچ تجربه ای نداشته یدفعه بیان بگن معاون مدرسه ای 

میشه بپرسم چند سالتونه؟ 

بابا معاون مدرسه غیر انتفاعی شدن که کار خیلی سخت نیست شما برداشت بد کردین وگرنه اونها قصد تمسخر ندا ...

میدونم سخت نیست من هرجا رفتم گفتن سابقه کار میخوایم و من نداشتم واسه همین خیلی سخت پیدا شد 

دوس داشتی تعریف کن♥

من کارمندم 

بهم پیشنهاد شد برم یکی از مدارس بشم معاون 

داشتم بررسی میکردم

از دوستم پرسیدم اینم بهم گفت خاک بریر معلم ها که بری بشی معاون مدرسه شدن ...آدم پیدا نکردن 

در حالیکه ارشد دارم و چندین سال سابقه مسئولیت و....

خیلی دلم شکست