نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1186 عنوان بنظرتون برای امتحان دینی فردا ریتالین بخورم❓❓ 87 بازدید | 9 پست اگه میخورین و تجربشو دارین بگینمن نمیخوام بخوابم تا صبح. قبلا میخوردم ولی دیگه مصرفشو قطع کردمالان برای یه دونه امتحان فردا اگه بخورم تا صبح مغزم بکشه درس بخونم بنظرتون اوکیه؟یا چون یهوییه ممکنه عوارض داشته باشه؟ کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد... 1404/02/27 | 22:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1186 نه بابابگیر بخواب این کارا چیعچقدر مونده کلی مونده نمیتونم بخوابم کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1186 خدایا به نظرم نخور معتاد میشی بهش مواد مخدر نیس که😂میخوردم قبلا کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...
reyhaneh1369 عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 3719 کلی مونده نمیتونم بخوابم پس سریع برو 1 دقیقه هم مهمهقرص نخور بنظرم باز خوددانی
گوربه__سیاه عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 719 قهوه بخور اصلااا سمت این کوفتی نرووو روانی میشی داغون رو بقیه امتحاناتتم تاثیر میذارههی اکتیو باش آب بذار کنار دستت میخواست خوابت ببره ب این فک کن ک فردا سرجلسه امتحان ....خوابت میپره
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1186 قهوه بخور اصلااا سمت این کوفتی نرووو روانی میشی داغون رو بقیه امتحاناتتم تاثیر میذارههی اکتیو باش آب ... همین یه دونش رو بقیم تاثیر میزاره؟ کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...
tired_lover عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 372 مواد مخدر نیس که😂میخوردم قبلا می دونی از این نظر میگم ریتالین تمرکز رو افزایش میده بعد تو اگه بخوری موقع امتحان دینی تمرکزت افزایش پیدا کنه امتحان رو خوب بدیدوباره برای امتحان بعدیت هم می خوری و ....... به این قرص اعتیاد پیدا می کنی توی همین که خوندم خیلی ادما بهش اعتیاد پیدا کرده بودن Im bad girl......