2777
2789

سه تا جراجی دندون عقل 

دوتا عصب کشی و روکش دوتاهم عصب کشی و پر 

خوبه به نظرتون 18تومنش و گفت نقد بده 20تومن دیگه ماهی 2تومن 10ماهه خوبه به نظرتون؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوبه 

من دوتا روکش رو کردم یازده تومن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من 2500یکیشو و کشیدم بقیش و گفت بیا دونه2تومن رفتم الان شده 5تومن

من یکیشو سال ۹۹ جراحی کردم دکتره جراح فک و صورتم بود شد ۱۲۰۰😂🎀

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

بیمه ندارم تامین اجتمایی میبودم کمترم میشد

منو شوهرم الان ۶ ماهه هردو داریم انجام میدیم کارا دندونمونو 

عصب کشی پر کردن جراحی فک کنم ازاد بالای ۱۰۰ تومن میشد هرکدوم هر سری ۵۰۰.۶۰۰ پرداخت میکنیم...

خودتونو بیمه کنید بخدا می ارزه