2777
2789

رابطه با همسری که مست میکنه و تو حالت نرمال خودش نیست و فحش میده و سرت داد میزنه و تهدیدت میکنه چیه اگه اعتیاد به گل داره و هعی میگه ترک میکنم ولی میره میگیره و میکشه چیه بنظرتون با آدمی که مشکل روانی و شکاکی داره باید ساخت کمکش کرد؟ باید چیکار کرد  واقعن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته

من ۱۷ سالمه و اولین رابطمه اون ۳۲ سالشه و با دخترای مختلفی قبلن بوده با یکی ۹ سال بوده ۱ سالم ازدواج سفید کردن منم تو الان باهاش تنها زندگی میکنم ولی اذیتم کرد دیشب تو حالت مستی تو حالت غیر نرمالش بود هرچی از دهنش در میشد گفت تو باغ بودیم با سگ دعوا گرفت سگ دستشو گاز گرفت بردیمش بیمارستان الانم میگه تو ترک گله داره کم میکنه ولی باز میگیره مصرف میکنه میگه من ۹ سال کشیدم این مصرف کممه و خرجشو مامانش میده یه قرون ام پول نداره ببینه پول دارم ازم میگیره خرج سیگار و کرایه ماشین میکنه بنظرتون جدا شم برم پبش مامانم رابطه باهاش نداشتم باکره هستم و ازدواجم نکردیم که بچه داشته باشیم مامانم از رابطمون خبر داره خانوادم ندارن

من ۱۷ سالمه و اولین رابطمه اون ۳۲ سالشه و با دخترای مختلفی قبلن بوده با یکی ۹ سال بوده ۱ سالم ازدواج ...

مبگم رابطه نداشتیم بخاطر اینه اعتیاد داره همش مشروب و قرص و متادون و گل کلن حس جنسی نداره انقدر که تو سنش دیده بوده

نمی دونم چطور مادری،اجازه میده دختر نوجوانش با یک مرد معتاد ازدواج سفید بکنه،عزیزم ازاین مرد که فرار ...

الان داره مواد میکشه و به منم تعارف میکنه بکشم چندبار تعارف کرده و مامانم چیزی نمیدونه راجب اینا فکر کرد تفریحی میکشه یهو همچیزو دارم میفهمم