2777
2789
عنوان

رفتم خرید وسایل خونه (تجربه)

309 بازدید | 15 پست

امروز رفتم جامبو خرید

وسایل که قیمت نجومی دارند.

بعد رفتم فوکوس کردم رو جنس های تاریخ قبلی تر که یکم افزایش قیمت کمتری داشته باشند.

چنتا جنس شوینده خریدم.قیمت مناسب تر 

اومدم صندوق دیدم موقع حساب کتاب به قیمت جدید میدن

قبلا اینطور نبود

بخصوص فروشگاههای معتبر باید به قیمت درج شده جنس میفروختن.

بعد یه شوینده برداشتم .روش نوشته بود ۴و نیم کیلو .مایع لباسشویی دور تو.بقیمت ۲۹۵ تومن

نگو ۲کیلو ۷۰۰ گرم هست و    اون ۴ و نیم کیلو که پررنگ با قرمز نوشتن  به معنی این بود که معادل ۴ و نیم کیلو پودر ماشین لباسشویی.

😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا جانبو از همه جا دزدترهالکی میگن خوبهمن هرموقع رفتم از جاهای شخصی گرونتر شده

دقیقا 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

منم یه فروشگاهی همین کار کردن هرچقدرر هم به صندوقدار گفتم قبول نکرد 

خودمم عجله داشتم وقت نداشتم برم با مسئولش دعوا کنم

گفتم دفعه دیگه میرم دعوا

علناااااا دزدی میکنن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اصلا تخفیف نداره

کاش بجای ریختن پول تو حلق اینا فروشگاه های کوچیک رو حمایت کنیم

ما قبلا پیش ی فروشگاه بزرگ شخصی خرید میکردیم ولی ۲ساله پیش ی مغازه تو ی محل خرید میکنیم چون هم اشناست هم دلمون میسوزه

خواهرم میگه چطور دلت اومد دیگه پیش اون فروشگاه خرید  نکنی

گفتم من که نمیتونم برا مردم کاری کنم حداقل این از دستم بر میاد

بجای اینکه پولم بره تو حلق فروشگاه های زنجیره ای بدمش ی بدبخت نون زن و بچش تامین کنه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

جانبو همیشه پای صندوق قیمتا رو تغییر میده و بالاتر می زنه اعتراض هم فایده نداره

گردنشون کلفته

من توبه کردم ب خدایی خیلی از جنساشم تقلبیه

مثلا مایع لباسشویی سویا و خیلی چیزا

جنسای نامرغوب مثل روغن غنچه و مارکای الکی زیاد میهره

اصلا ازفروشگاها خرید نکن برو جاهایی که عمده فروشی هست خرید کن من میرم عمده فروشی مواد غذایی خیلی برا ...

عمده فروشی خرده فروشی میده؟ اگه آره منم برم

دیگه خسته شدم ی کیسه پر میکنم میگن شده 2تومن

عمده فروشی خرده فروشی میده؟ اگه آره منم برمدیگه خسته شدم ی کیسه پر میکنم میگن شده 2تومن

اره اگه کرمانی سه راه ششم بهمن هست من هرماه یه کیسه برنج روغن حبوبات کیلویی ولی خوب میگیرم خیلی مغازه هست ولی من مشتری یه نفرم کنارشم وسایل بهداشتی هست پد بهداشتی و پودر موبرو تیغ وژیلت همه رو اونجا میگیرم شوینده هم چند نمونه داره هم خود عمده فروشی هم مغازه وسایل بهداشتی فقط میمونه گوشت اونم از بازار میگیرم تازه

کاش بجای ریختن پول تو حلق اینا فروشگاه های کوچیک رو حمایت کنیمما قبلا پیش ی فروشگاه بزرگ شخصی خرید م ...

افرین بهت‌واقعا

الهم صل علی محمد و آل محمد  یک صلوات واسه سلامتیمون میفرستی؟