2777
2789

سلام من کم خونی دارم قرص اهن هم مصرف میکنم ولی اثر گذار نیست ..بارها تحت درمان قرار گرفتم ولی  بعد یه مدت دوباره برمیگرده چیکار کنم..تالاسمی یا انور نیستم .کم خونی معمولیه ..ولی به طور مکرر بهش مبتلا میشم ..چیکار کنم. گفتن سیب وعسل و قاطی کن بخور شبا . امتحان کردم  جواب نداد ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی دوست داشتم میگفت هر صبح تا ی ماه فقط جیگر کباب مردم خوردم برطرف شد 

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن

کمخونی فقط دارودرمانی داره

خوراکی خونگی جلوی کمخونی نمیگیره 

و کمخونی درمان قطعی من ندیدم‌داشته باشه منم سالهاست دارم 

خوب نمیشه که

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خب اخه بو میده ..نمیتونم خوراکیای بو دار بخورم.چجوری درست میکنید شما ؟

کباب کن 

یه روش هم داره اونجور بو میده

اینکه میذاره میپزه مث گوشت، بعد پیاز داغ کن و لپه بریز توش و سیب زمینی مکعبی خورد شده

این غذا آب داره مث ابگوشت قابل تیلیت ولی شما که بود دوس نداری میتونی بذاری ابش کشیده بشه

بهشم رب بزن 

یکم نمک بزنی طعم جیگرش میره اگه زیاد حساس نیستی

و البته کباب هم خوشمزه میشه خب🤷🏻‍♀️

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

کمخونی فقط دارودرمانی دارهخوراکی خونگی جلوی کمخونی نمیگیره و کمخونی درمان قطعی من ندیدم‌داشته باشه م ...

خب آخه داروها هم جواب نمیدن. من ویتامین ب اینا هم تزریق میکنم .اثر نمیذاره .زود برمیگرده دوباره.دیگه با این روند که دارم میرم باید مستقیم خون دریافت کنم  

خب آخه داروها هم جواب نمیدن. من ویتامین ب اینا هم تزریق میکنم .اثر نمیذاره .زود برمیگرده دوباره.دیگه ...

پس اصلااا خوراک تاثیری نمیذاره

باید تخصصی بری دکتر 

ببینی مشکل از کجاست

یکی خون و اهن توی بدنش خوب تولید نمیشه 

یکی دفع میکنه

یکی جذب نمیکنه

باید دلیلش بفهمی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

فقط  برو  راجب عوارض قرص آهن یه سرچ بزن

واسه کم خونی اگه بتونی  تره فرنگی یه دوره چهل روزه  هر روز  دو وعده بخوری  چنان  خونسازی میکنه تو بدنت که حد نداره در کنارش نخود هم عالیه  مثلا  سعی کن نخودکشمش رو تو این ۴۰ روز بخوری

و چیزهایی که نباید مصرف کنی  رب گوجه فرنگی _ فلفل قرمز_ ادویه جات  تند _ اینا رو مصرف نکن

تره فرنگی رو کسی که کم خونی حاد داشت و همیشه دکتر بود رو پیشنهاد دادم  تو دوهفته عادی شد و در چهل روز  وقتی میخندید  صورتش  قرمز میشد   و فقط باید روزی یه بسته تره فرنگی رو حالا با نون پنیر شده  یا با هرچیز دیگه بخوری  توی  دو وعده

مَتی تَرانا وَ نِراک