2777
2789
عنوان

به نظرتون یه زن حتما باید کار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 120 پست
واای عزیزم چرا باید کار کنی کار بیرون مال مرداست اونا جسم و روجیه شا دارن زن بیرون کار کنه خونه هم ک ...

دقیقا اصلا توان و انرژی زن متفاوته من خودمم جز زنای ظعیفم متاسفانه یه بارداری بی حالم کرده

چون مردا مثل ما زنا نیستن حس مالکیت قوی دارن . نمیتونن مرز بزارن . پر توقع میشن. من تجربشو تو زندگی ...

آره درسته اون خیلی راحت پولاشو برای خانوادش خرج می‌کنه می‌دونم که پولای من هستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر دلت بخواد کار کنی یه مدت باید همه چیزو به جون بخری تا به رفتارت و کار کردنت عادت کنه

چطوری اون خودش گفته برو شاغل شو ک خرج زندگی کنیم ک مثلا من تنهایی نمیتونم 

ولی من دلم میخواد ی مقداری هم برا خودم خرج کنم ولی بنظرم این آقا نزارع

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
نه اگه شرایطت مالیتون حاد نیست دیوونه ای تو این شرایط میری سر کار هم خودتو آزار میدی هم بچه رو

نه حاد نیست ولی خب بچه کلی مسئولیت داره یکیش سیسمونی چقدرم همه چی گرون شده

من سر کار می رفتم سختی داره ولی بعدش که میبینی توانش رو داری خواسته های مالی بچه رو برآورده کنی حالت ...

منم دوس دارم برم ولی از بس بی‌نظم رفتم و دیر رفتم یا حالم اونجا بد شد آخر مدیرمون گفت بهتره بمونی خونه استراحت کنی خدای نکرده اتفاقی نیفته منم پیشنهاد دورکاری و دادم گفت بهت خبر میدم

اگه به من باشه که زن باید خانمی کنه و کار نکنه مگه مگه کارهای مهم و باکلاس و کم تحرک 

خانم بودن مادر بودن خودش کم انرژی نمیخواد ولی به هر حال دنیاس و احتیاج و نظرات متفاوت

من خودم شاغلم ولی از روی اجباره اگه بحث اقتصادیش نبود خودم اصلا دوست ندارم 

بستگی داره حالت چطوره

یکی مثل من حتی سرمو از روی بالشت بلندمیکردم میخواستم غش کنم وحالتدتهوع ویک روز درمیون سرم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

نه حاد نیست ولی خب بچه کلی مسئولیت داره یکیش سیسمونی چقدرم همه چی گرون شده

خونوادت کمک نمیکنن یعنی؟

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
بستگی داره حالت چطورهیکی مثل من حتی سرمو از روی بالشت بلندمیکردم میخواستم غش کنم وحالتدتهوع ویک روز ...

خوش به حال خانم های که قوی ان و هیچ چیزی حالشون و بد نمیکنه و انرژی کافی رو دارن من خودمم هرروز یه ویار جدید یا حالت تهوع یا سردرد یا حالت غش

خونوادت کمک نمیکنن یعنی؟

اونا در حال حاضر شرایط خوبی ندارن به دلایلی دلم نمیاد ازشون بخوام خودم پس انداز دارم اونا میگن ما می‌خریم اما من میدونم تو چه شرایطی ان شانس منه الان اینطوری شدن

دقیقا اصلا توان و انرژی زن متفاوته من خودمم جز زنای ظعیفم متاسفانه یه بارداری بی حالم کرده

وای خوب نرو آدم کار میکنه که به بدنش برسه ای کاری که تازه بدن زنا ضعیف تر میکنه آخه چه لزومی داره زن همین جوریشم ضعیف هست نرید بخدا بفکر خودت باش و بچه ات کار و خرجی وظیفه شوهرته دیگه

اونا در حال حاضر شرایط خوبی ندارن به دلایلی دلم نمیاد ازشون بخوام خودم پس انداز دارم اونا میگن ما می ...

ای بابا خودتم که شرایطت واقعا سخته اگه شوهرت وقت خالی داره بهش بگو باهاش صمیمی باش بگو خونوادم نمیتونن خودمم تا جایی که تونستم کار کردم یخورده کمک کنه تو خرید 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!