2777
2789
عنوان

به نظرتون یه زن حتما باید کار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 120 پست
شمام تو بارداریت کار نکردی؟مامانم میگه حالا میخوای کلا یه بچه بیاری اونم با داستان میگه نمی‌خواد فعل ...

راست میگه کی گفته کار بیرون وظیفه ی زنه . همینکه داریم به یه انسان دیگه جون میدیم خودش یه کار مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ بایدی وجود نداره اتفاقا در خیلی از شرایط خصوصا شرایط شما نباید داره 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

خب تو تصمیم گرفتی به درخواست شوهرت تن بدیهر کی یه تصمیمی میگیره

من تن ندادم..هنوزم دنبال کار میگردم متاسفانه یجورییه‌ چون رضایت نداره انگار کارهم‌ جور نمیشه چقد جا تاحالا رفتم چقد 

زن بله باید حتما کار کنه ولی توی بارداری دیگه شرایط خاصه

این باید کی تعیین میکنه؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

زن بله باید حتما کار کنه ولی توی بارداری دیگه شرایط خاصه

چرا حتما ؟؟؟

شما ک شاغل هستید آیا همسرتون توقع دارند ک خرج زندگی رو هم بذیذ؟

ب نظرم من شاغل بشم همسرم توقع داره خرج زندگی رو کمکش کنم و اگه ندم پول ، ب نظرم دعوا راه بندازه 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 

در شرایط عادی هم بایدی در کار نیست

مگه اینکه خودش علاقه داشته باشه

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

بارداری بودم و معلمم

تو خرج زندگی هم کمک همسرتون میکنید؟

یا همسرتون توقع داره ک خرج زندگی رو بدید 

خواهش میکنم جواب بدین 

چون همسرم از من این توقع رو داره و دعوا راه میندازه بنظرم اگه شاغل بشم و کمک نکنم 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
همسرم یه شرایط متوسط و زندگی متوسط داریم اگر وضع مالیش خوب بود کار نمی‌کردم و اینکه دوس داشتم درامدا ...

سیسمونی فقط واجب هارو بخر دختر دایی من اعیونی سیسمونی خرید اکثرشو استفاده نکرد 

باز طلا بخری بهتره

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید