2777
2789

چند ساعت ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من سوار نشدم تا حالا

ما فاصله ۲ ساعته رو باهمین ریل باس که میگم رفتیم

قطاره ولی داخلش دقیقا مثل اتوبوسه دیگه ببین راحتی یا نه 

بخواهید، که به شما داده خواهد شد؛ بجویید، که خواهید یافت؛ بکوبید، که در به رویتان گشوده خواهد.

من چندبار تجربه با بچه کوچیک با قطار اتوبوسی داشتم ،مشکلی نبود

برای شما نبود 😁 باید از بقیه مسافران اونجا هم پرسید اذیت شدن یا نه 😁 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

8 ساعت

زیاده زمانش

برای شما نبود 😁 باید از بقیه مسافران اونجا هم پرسید اذیت شدن یا نه 😁

😅😅😅😅به مابقی مسافران چه ربطی داره؟

مگه با بچه مسافرت رفتن عیب یا مزاحمت؟

سرجای خودمون نشستیم،رفتیم و برگشتیم ،نه جای کسی رو اشغال کردیم،نه دور از ادب و فرهنگ رفتار و سخنی