2777
2789
عنوان

شوهرم اعصابمو خورد کرده

208 بازدید | 27 پست

باباش مدتیه فوت شده یازده تا بچه داره ، هر چند روز گیر میده بریم پیش مامانم بخوابیم یا اونو بیاریم خونمون، 

که مامانش هم نمیاد خونمون اعتقاد داره نباید بره مهمونی نمیدونم تا چه مدت، ولی من نه حوصله مامانشو و حرفاشو دارم نه اینکه خونشون خوابم میگیره ،بچمم اصلا هیچ جا آروم نیست ،یعنی میریم اونجا مدام باید تو بغل من باشه سر پا وایسم،نمیدونم چطور باید باهاش حرف بزنم خسته شدم از جز و بحث سر خانواده ای که هیچ وقت به دردم نخوردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته فوت شده اکه کمتر از چهل یکم صبوری کن

کمتر از چهل روزه ، ولی این ماجرا رو ما چند ماهه داریم،کلا شوهرم میخواد ثابت کنه به خواهراش که پسر خوبه اینه، بندا دخترای خودشم نمیرن چون هیچکی حوصلشو نداره،زبونش تمدن حتی بچه های خودش هم ازش ناراحت میشن چه برسه به عروس

خب منم میگم نمیام خودت برو ،میگه نه توام بیا ،ایقد بحث میکنه که واقعا دعوامون میشه

آخی. اینکه میگه تو هم بیای،از دوس داشتنه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
کمتر از چهل روزه ، ولی این ماجرا رو ما چند ماهه داریم،کلا شوهرم میخواد ثابت کنه به خواهراش که پسر خو ...

چی بگم والله حق داری ولی چهل روز بگذره دیگه کم کم ول می‌کنه بهونه بیار بگو مریضم سردرد دارم نمیدونم از اینجور حرفا

دختر و پسر نازم فرشته های زندگی من 

چه اشکالی داره یه مدت هوای مامانش داشته باشید .اگر هر ۱۱ تا بگن به ما چه ۱۱ بچه دیگه هم داره پس بچه ...

خسته ام بخدا،نمیکشم ،مخصوصا موقعی یادم میوفته که زمانی بچه من مریض بود سه ماه تمام یک نفر حتی مادرش نمیومد یه روز بمون سر بزنه یا زنگ بزنن،بخدا سه ماه کلا من ۲۰ ساعت نخوابیدم ،الانم شوهر من کا هفته رو خونه نیست فقط آخر هفته هست و تمام مدت مامانم میاد پیش من و بچم که تنها نباشیم، یه روز پیشمونه یه برنامه میذاره