2777
2789
عنوان

قوم الظالمین

503 بازدید | 41 پست

من رفته بودم جایی برای مادرشوهرم سوعاتی اوردم.ولی چون مادرشوهرم جاریمو خیلی دوست داره سوعاتی منو داده به اون گفته اینو واسه تو اورده. در صورتی که جاریم هر جا بره واسه ما چیزی نمیاره.الان چه جوری به جاریم حالی کنم که من واسه تو سوعاتی نیاورده بودم؟ منو دیده میگه دستت درد نکنه برام سوعاتی اوردی😐 اون لحطه هنگ کردم منه خنگ

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا سکوت بهترین کاره به دیده مثبت نگاه کن شاید مادرشوهرت میخواسته بین تو و جاری رو خوب کنه

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

مادر شوهر عاقلی داری 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
وااای چقد بدجنسی....😐حالا مگه چیشده🙁🙁🙁من بودم برای هردو می بردم

تو حتما شخصیت خودت برات مهم نیست

چرا واسه کسی که هر ماه مسافرت میره واسه خانواده خودش فقط سوعاتی میاره و میاد پیشت میشینه تعریف میکنه باید سوغاتی بدم 

مگه خرم

خواسته تو رو عزیز کنهجنبه داشته باش خو

عزیز چیه اونا پولدارن پول میدن بهش دل نداره  یه لحطه ناراحت باشه

شاید از دفعه ی بعد برای شما هم آورد.

همین امروز از مسافرت اومده برام تعریف کرده واسه خانوادش چیا اورده