2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر منم کم خونی نشون دادشما چه داروهایی بهش میدینو اینکه ازمایش ادرار هم دادبرای پسر من یکم رسوب نشو ...

نه عزیزم ادرار نبود

دکترش مقدار قطره اهن رو بیشتر کرد

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
بچه من تب میکنه همش شبا مخصوصا به خاطر همین دکتر آزمایش نوشت. حالا فردا ببرم ببینم چی میگه؟ رسوب دار ...

نمیدونم گفت رسوب داره بخاطر کمبود آبه بدن بچس

گفت مایعات مثل آب و چایی و هندوانه زیاد بدم

منم از اون روز خیلی مایعات بهش میدم طوری که پوشکاش پرمیشه روزی ۳یا ۴ تا البته بدون پوشکم زیاد هست

نمیدونم ببرم سنو یا نه

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

کلا بچه ها تا دوسالگی باید چکاپ انجام بدن

نه بابا یه ذره بچه رو چرا ببرم سوراخش کنن طفلی رو 

همه چی میدم میخوره دیگه اهن خوب آد خوب امگا خوب اندازه نیاز روزانه و کاملا طبیعی  🥲🫶

مخالف سرسخت ترسوندن بچه هستم 🥲

اکی بهتون گفته چکاب بایدبدن من ک نمیدونستم

کلا برای همه بچه هاست

یکی تو ۶ماهگی یکی ۱تا ۲ سالگی که دکتر گقت بعد واکسن بهتره انجام بدی

من ۶ماهگی انجام ندادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه بابا یه ذره بچه رو چرا ببرم سوراخش کنن طفلی رو همه چی میدم میخوره دیگه اهن خوب آد خوب امگا خوب ان ...

وا مگه  ما نمیدیم

من تاحالا یک قطره از قطره های بهداشت یا ایرانی ندادم

تاالان تمام قطره هاش از بیرون خریدم

از لحاظ غذا میوه تقریبا تمام مواد غذایی دادم بهش

ولی کم‌خونی و اینا ارثی هم هست

و اینکه باید این چکاپ انجام بشه چون خیلی مهمه بازم خودت صلاح میدونی 🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه بابا یه ذره بچه رو چرا ببرم سوراخش کنن طفلی رو همه چی میدم میخوره دیگه اهن خوب آد خوب امگا خوب ان ...

خب از کجا میدونین نیاز روزانش چقدره؟

خیلیا هستن از اول همه چیو خوب میخورن ولی یه سری کمبودهایی تو بدنشون هست که جز با ازمایش دادن نمیشه متوجه شد

این ترسوندن خیلی فرق داره 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
ببر خیالت راحت بشه. نگران نباش عزیزم

به نظرت قرص فولیک اسید بدم

آخه گفت قطره هم هست ولی گفت فرقی نداره باهم

و گفت در کنار اینا تمام بچه ها باید قطره ویتامین دی مصرف کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب از کجا میدونین نیاز روزانش چقدره؟خیلیا هستن از اول همه چیو خوب میخورن ولی یه سری کمبودهایی تو بدن ...

افرین👏

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وا مگه ما نمیدیممن تاحالا یک قطره از قطره های بهداشت یا ایرانی ندادمتاالان تمام قطره هاش از بیرون خ ...

عزیزم تمام پزشکای حاذق تاکید دارن بچه پایان یک سالگی و دو سالگی باید باید باید ازمایش کامل بدن

پایان یک سالگی برای اینکه ببینن این قطره آد مولتی ویتامین و آهنی که خورده چقدر روی بچه اثر گذاشته 

پایان دو سالگی برای اینکه این قطره ها باید قطع بشه ازمایش میدن ببینن بدن بچه هنوز نیاز داره یا نه

خیلی از بچها بعد از دو سالگی هم باید ادامه بدن و این فقط با ازمایش دادن مشخص میشه

حالا اینجا اقدس خانم از نی نی سایت مخالف این چیزاست

اصلا توجه نکن

وا مگه ما نمیدیممن تاحالا یک قطره از قطره های بهداشت یا ایرانی ندادمتاالان تمام قطره هاش از بیرون خ ...

دوست عزیزم یادتون نره یه سریا این وسط دکون باز میکنن برای جیب شما

ادم خودش با نگاه به بچه متوجه میشه اگر مشکلی باشه

مثلا بچه کمخون بیحال و رنگ پریده هست زود خسته میشه

بچه ای که کلسیمش مشکل داره راه زیاد نمیره یا شب اون روزی که خیلی بازی کرده پادرد داره یا از وضعیت دندوناش میشه فهمید

اگر زیاد سرمامیخوره سیستم ایمنیش ضعیفه باید محصولات روغنی و امگا بخوره

حتی اگر ارثی هم باشه باز قابل تشخیصه

من بیشتر ترجیحم سالم زندگی کردنه به دکتر الکی بردن اعتقادی ندارم

ان شاالله بچه هاتون هیچوقت بیمار نشن فقط برای مریضی هست که ادم میبره دکتر 

وقتی جیگر گوشت جلو چشمت داره همه کار میکنه همه چی میخوره فول انرژیه دکتر فقط میشه دست انداز 🥲😂🫶

عزیزم تمام پزشکای حاذق تاکید دارن بچه پایان یک سالگی و دو سالگی باید باید باید ازمایش کامل بدنپایان ...

ن منم به حرف دکتر گوش میدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم تمام پزشکای حاذق تاکید دارن بچه پایان یک سالگی و دو سالگی باید باید باید ازمایش کامل بدنپایان ...

😂🥲🫶از کجا اسممو فهمیدی نامرد 

همه مادرا دلسوز بچه هاشونن هرکدوممون به نحوی با توجه به جو و شرایط زندگی خودمون هیچکس بد برای بچش نمیخواد ان شاالله هممون موفق باشیم 🥲🫶