2777
2789

یه لحظه‌ی خاص که سرنوشتتو عوض کرد رو تعریف کن و اینکه چی باعثش شد. بگید تا الهام بخش همه باشه از جمله خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لحظه ای که بیمارستان بودم

و یکی از عزیزانم زنگ زد و گفت نمیتونیم بچه تو نگه داریم اذیت میکنه بگو شوهرت بیاد ببرتش خونه

دختر بچه پوشکی رو

اون شب غم عالم سر دلم بود و زنگ زدم به همسرم بچه رو اورد پیش خودم بیمارستان

یاد گرفتم حتی اگه روی تخت بیمارستان بودم روی هیچ کس حساب نکنم

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

لحظه ای که بیمارستان بودمو یکی از عزیزانم زنگ زد و گفت نمیتونیم بچه تو نگه داریم اذیت میکنه بگو شوهر ...

دقیقا حالا واسه من همیشه مستقل بودم و به هیچ کس زحمت ندادم ولی همه ازم انتظار دارن منم تصمیم گرفتم به هیچکس سرویس ندم چون خودم همیشه تنها بودم و مستقل 

دقیقا حالا واسه من همیشه مستقل بودم و به هیچ کس زحمت ندادم ولی همه ازم انتظار دارن منم تصمیم گرفتم ب ...

من اون لحظه انگار یک سطل اب یخ خالی کردن روی سرم. ادم متوقعی نیستم ولی توی اون شرایط انتظار نداشتم

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام