2777
2789
عنوان

توی دوراهی خیلی بدی ام سرنوشتم

133 بازدید | 7 پست

امروز باید جواب شوهرمو بدم که جدا میشم یا نه

اول اینکه خیلی بد اخلاقه توی این یکسالی که باهم عقد کردیم کلا ۴بار منو برده بیرون و گردش 

شکاکه بد دله بد دهنه کلا فحش خیلی میده.

خیلی ببخشید اصلا نظافت ایناشم رعایت نمیکنه کلا بو میده هروقتم گفتم گفته من اینجوری ام..

بهم گفته باید خونه ما خیلی کار کنی کار خونه 

چون پدرش فوت شده مادرشم قراره با ما بمونه 

نشون منو بدل خریدن کلا قرمز شده

گفته اگه اینجوری نباشی کلا نیا دیگه تمومش کنیم

میترسم از آینده ام که بگن توی عقد جدا شد 

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حلقه بدل😐نظافت شخصی صفر 😐تو خونه ننش کار کنی مکه کلفت گرفته😐بد دهن شکاک. بد دل فحاشی😐ی راه بیشتر ...

والا

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خانواده ت چی میگن؟

همون اول میدونستی مادرش با شما زندگی میکنه؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".