2777
2789

خانوما چجوری بایه نوزاد ۱ونیم ماهه به زندگیم برسم 

اصلانمیتونم بکارام برسم بچه انقد نق و نوق میزنه وگریه میکنه اونو نگه میدارم خسته شدم هیچی زندگیم سرجاش نیست وسواسم دارم احساس میکنم دارم ازبین میرم😫شباک شوهرم هست ومیتونم یکم بخابم فقط میدوام دنبال کارای خونه وتمیزکاریاخابم انقدکم شده ک اشتهام به غذاام ازدست دادم 

چیکارکنم😫چجوری برنامه بچینم برای زندگیم 

از کی بچه باخودش مشغول میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ماهی طول می‌کشه کم کم خوب میشن 

فقط زیاد عادتش نده توی بغلت باشه ک ب این زودیا درست نمیشه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

ای قودااا خوشبحالتتتتت🥲

من خواهر شوهرم بیشتر وقتا پیشمه تازه نگاش میکنم کارامو پر انرژی تر انجام میدم 🥲بچم انقد عسلههههه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

نیاز نیست همیشه خونه مرتب باشه ،منم مثل شما بودم خیلی اذیت شدم 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

تقریبا تا دوماه دیگه اوضاع بهترمیشه الان سعی کن فقط به فکر خودت ونیازهای بچه باشی ، ازاطرافیان کمک بگیر استراحت کن نزارافسردگی بگیری 

کارهای خونه همیشه هست الان بچت مهم تره 

بچه منم سه ونیم ماهشع

عزیزم حق داری دقیقا بعد بچه دار شدن هیچی سر جاش نیست دیگه البته می گذره ولی اینجوری خودت تموم می شی وسواس اینا رو با نوزاد باید بزاری کنار و به خودت برسی یا از دیگران کمک بگیر زیاد روی خونه حساس نباش تا جایی که می تونی کارات رو انجام بده ولی حرص نخور بچه حالا حالا ها نیاز به مراقبت داره شاید حدود پنج شش ماهگی شروع کنه یه ذره با خودش سرگرم بشه اونم کم در حد دو سه تا یه ربع در روز

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸

عزیزم خسته نباشی بچه ها باهم فرق دارن بچه من تو این سن آروم بود شیر میخورد میخوابید منم به کارام میرسیدم اما الان که هشت ماهش شده فقط بهم میچسبه و بغل میخواد به سختی کارای خونه رو انجام میدم به نظرم یه کم کمتر سخت بگیر مشکلی نیست خونت گاهی بهم ریخته باشه مهم خودت و کوچولت هستید خونه بلاخره تمیز میشه اما روح  روان خودت و بچه مهم تره بچه هم همین که بتونه بشینه چند تا اسباب بازی ساده مشغولش میکنه اما بهم ریختگی هاش هم بیشتر میشه پس بهتره فعلا با خونه تمیز خداحافظی کنی فکر کنم الان فرصت خوبی باشه رو وسواست کار کنی

تا شش ماه خیلی سخته . مخصوصا اگه دست تنها باشی . یاد خودم افتادم . دو ماهش بود مهمون داشتم دل‌درد داشت حتی یه ثانیه رو زمین یا گهواره نمی‌مونه  آخر با شال بستمش به خودم تا بتونم کارامو بکنم .