2777
2789
عنوان

بچه هاتونو با خودتون حموم میبربد

263 بازدید | 13 پست

دخترم سه سالش تموم نشده هنوز. معمولا میبرم با خودم داخل حموم. گاهی که زودتر می‌شورم و میارم بیرون خشک میکنم بعد خودم با درب باز حموم میکنم همش نصف بدنم بیرونه و هی باید چک کنم تذکر بدم که شلوغ نکن و بیا جلوی در حموم بازی کن. اگه خواب باشه هم یا می‌خوابم یا باید سر و صدای آب نیاد چون حساسه. واسه همین میبرم داخل. اول میشورمش بعد میمونه خودمو می‌شورم. توی تشت نمیذارم بشینه میگن برای دختر بچه خوب نیست عفونت میاره و اینا. حتی میترسم نمی‌ذارم بشینه روی چهارپایه مرطوب. دیگه سر پا میمونه شلوغ می‌کنه. کف ورمیداره میخواد بذاره دهنش یا شامپوها رو باز می‌کنه میخواد بخوره. همش در حال تذکرم با چشم باز حموم میکنم. یا میخواد موهای خیسشو بکنه دهنش بجوه‌.  خلاصه کصافط کاری هههه

سوال شغلی نپرسید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بچه بودم موهای خیسمو میجوییدم ی طعم خوشمزه ای بود🤣

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

خب موهای خیسش رو بکنه تو دهنش چی میشه؟😄

ما‌هم همینطوری بزرگ شدیم دیگه. کنجکاوه انقدر بهش نگو نکن نکن. 

بزار توی لگن یا وان کوچیک بشینه بازی حال کنه بچه م

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

چرااااا یکی از کیفای بچه ها اب بازی تو لگنه ازش نگیر این لذتو هیچی نمیشه اندازه یه نیشگون از نمک بردار بریز توی ابی که میشینه توش 

بذار حال کنه بابااااااااا حساس بشی بدتره اسباب بازی و کتاب حمومی براش بگیر سرش گرم میشه 

شما سرشم بشوری کف میخوره یه کوچولو هیچی نمیشه بریز تو ابش براش کف درست کن تا اون بازی میکنه شمام خودتو بشور 

من با دو تا پسرام اینجوری میرم🥲😂😂🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

از بچگی تا ۹ سالگی بردم حموم شستشم اوردم بیرون خشک کردم لباس تنش کردم گفتم بش بشین اینجا بازی کن تا من برم حموم بیام 🤣😂😂اون قسمت کودکی که هیچی حالیش نبود پیش بابلش میزاشتم

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲