2777
2789
عنوان

همیشه ازم تعریف کردن ولی من

67 بازدید | 5 پست

هیچ وقت خوش عکس نبودم

عکسام اصلا خوب نمیشه و خیلی بد میوفتم

نمیدونم چیکار کنم🥺

میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯

با دوربین پشتی این مشکل و داری؟ یا سلفیم هست

اگه با دوربین پشتیه که باید گوشیتو بدی به یکی از دوستات که ازت مثلا بالای ۵۰تا عکس بگیره😂 من قبلا خوشم نمیومد انقد دوستم ازم عکس گرفت با این قضیه ارتباط گرفتم وگرنه قبلش فولیا داشتم یکی از دوربین پشت ازم عکس بگیره😅

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فک کنم اونایی که خوشگلن اما دماغ بزرگی دارن تو عکس ۹۰ درجه زشت تر میشن و بدعکسن اما در واقع خوشگل ...

دماغم نمیگم خیلی کوچیک و قلمیه 

ولی بزرگم نی

میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯

با دوربین پشتی این مشکل و داری؟ یا سلفیم هستاگه با دوربین پشتیه که باید گوشیتو بدی به یکی از دوستات ...

اصن کلا تو عکس یه ادم دیگم🤣

دماغم نمیگم خیلی کوچیک و قلمیه ولی بزرگم نی

عزیزم اینه واقعی تره اما بازم کامل تو رو نشون نمیده چون تو یه زاویه نوریه 

مثلا یه اینه که نور کمه آدمو جنیفر میکنه یه اینه با نور زیاد جزئیات رو بیشتر نشون میده.

اما در کل تو چهره ات تو اینه واقعیه تو اون موقعیت واقعا اون شکلیی اما اگه حرکت کنی با زاویه نوری چهره ات عوض میشه متوجه شدی؟

عکس هم عکسه خودته اینه هم عکسه خودته فقط تو زاویه های نوری مختلفن