2777
2789

@niniyar  

@ازسارابپرس  

کاربری منو رو یکروز دوبار تعلیق کردین دلیلش چیه؟تعلیق زرد و مشکی تویه ده دقیقه

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

@niniyar @ازسارابپرس کاربری منو رو یکروز دوبار تعلیق کردین دلیلش چیه؟تعلیق زرد و مشکی تویه ده دقیق ...

معمولا مینویسن علت تعلیق رو

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداوکیلی رو یکروز دوتا تعلیقی ندیده بودیم ک دیدیم 😂😂دوتا کاربریمو رو یکروز تعلیق دائم کردی جالب اینجاس یه کاربریمو رویکروز دوبار تعلیق کردی

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

معمولا مینویسن علت تعلیق رو

تعلیق زردمو با یکی بحثم شد بهش گفتم کلی کاربری دارم تعلیق شدم ۳ روزه ده دقیقه بعدش تعلیق مشکی شدم بدون دلیل اصلا دلیل ننوشته

اون کاربری ک کاربری منو تعلیق دائم کرده حسابشو قشنگ میرسم

تعلیق مشکی براچی بود؟کاربریمو برگردونین لطفا

چه کاربری؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

چه کاربری؟

@ترنم_۸۲

تو یک روز دوبار منو تعلیق کردی شما یکبار ۳ روزه تعلیق کردی چون با یکی دعوام شده بود ده دقیقه بعدش تعلیق مشکی کردی دلیل ننوشتی

همونروز کاربری دومم تعلیق مشکی کردی بدون دلیل ترنم۸۲_۲۱

کاربریمو برگردون

چه کاربری؟

تو یکروز دوبار میشه کاربری تعلیق کرد؟؟؟این کاربریمو دوبار تعلیق کردی ب فاصله ده دقیقه @ترنم_۸۲

رسیدگی کن کاربریمو نیاز دارم @niniyar  

@niniyar‍ @ازسارابپرس

سلام

من اطلاعی ندارم.

نمی دونم چی باید بگم شاید اشتباهی شده نمی دونم ...

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلاممن اطلاعی ندارم.نمی دونم چی باید بگم شاید اشتباهی شده نمی دونم ...

پس چقد بی در و پیکره اینجا