2777
2789
اکثرا سن بالا میان درسته؟من یه چی میخوام کمتر احساس تنهایی کنم

نه.. همه سن و سالی داریم. ببین تو وسط، استادیوم ازادی هم باشی. اگر کلا درونگرا باشی بازم تنهایی... مثلا خود من برونگرام. قبلا درونگرا بودم. دیگه برای باشگاه رفتن منتظر دوست و فامبل نموندم که تنها نباشم. خودم رفتم و الانم با نصف بچه های پیلاتس و خود مربی  رفیقم.. بعضی بچه ها هستن میان نه سلامی نه علیکی ورزش میکنن و میرن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارایشگری چه رشته ای رفتیبعدش میشه سریع شاغل شد؟ یا یه عمر باید دنبال کار بگردی

کلا تو همه ی شاخه های ارایشگری در حد مبتدی بلدم

واسه ارایشگریم یه شاخه انتخاب کن بعدم میتونی ازمون بدی سریع شاغل میشی

خیلی شغله خوبیه

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
پارکور و زبان

پارکور چیست 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اره چرا نتونیمنم میبردم باشگاه میذاشتمش بغل خودم رو زمین

من فکر میکردم مثلا مربی یا مسئول باشگاه اجازه نده بچه م رو ببرم 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

جفتشو‌ همزمان میری؟فشار نمیاد دو تا ورزش؟بعدش جوش چجوریه میشه با کسی دوست شد یا مثلا با اکیپ یوگا بی ...

نه اذیت نمیشم 

یوگا که چندین ساله کار میکنم کلاسم نرم خودم کار میکنم صبحا

سالسا رو هم دوشنبه و چهارشنبه 

خودش پیش میاد دوستی 

اره من چندین ساله با بعضی هاشون دوستم بیرونم میریم

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

پارکور چیست

یه ورزشه.حرکات آکروباتیک مثل پشتک و وارو

اسکیت رو سه سال کار کردم و حرفه ایم.چند سال هم پارکور باید کار کنم.از تابستون امسال می‌خوام کم کم حرکات پارکور رو با اسکیت اجرا کنم و ورزش جدید و فوق خطرناکی به نام اسکیت آکروبات رو اختراع کنم😁😁🤘

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

من فکر میکردم مثلا مربی یا مسئول باشگاه اجازه نده بچه م رو ببرم

اگه اذیت نکنه کاری ندارن

من همیشه بطری آب و چنتا خوراکی ک ریخت و پاش نشه میبردم کل تایم باشگاه و سرش گرم بود

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

یه ورزشه.حرکات آکروباتیک مثل پشتک و وارواسکیت رو سه سال کار کردم و حرفه ایم.چند سال هم پارکور باید ک ...

آها

جالب بود

موفق باشی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

باشگاه ک میشه رفت

باشگاه با بچه 😐🙄 بچه چند سال منظورته ؟

خب همینجوری بلد باشمن خودم بیشتر واسه سرگرمی رفتم گفتم حالا یه چی هم یاد میگیرم

اره فیلم خارجی زیاد میبینم حال میده ادم متوجه بشه 

ولی من هدفم اینم هست از تنهایی بیام بیرون

سی سالمه سطحم b یکه

برم قطعا همه نوجوونن

اگه اذیت نکنه کاری ندارنمن همیشه بطری آب و چنتا خوراکی ک ریخت و پاش نشه میبردم کل تایم باشگاه و سرش ...

حالا یک جلسه امتحانی میبرم ببینم چی میشه 

من بعد از زایمانم شکم و پهلوم مونده هنوز بنظرتون چ ورزشی برم؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم