اکثرا سن بالا میان درسته؟من یه چی میخوام کمتر احساس تنهایی کنم
نه.. همه سن و سالی داریم. ببین تو وسط، استادیوم ازادی هم باشی. اگر کلا درونگرا باشی بازم تنهایی... مثلا خود من برونگرام. قبلا درونگرا بودم. دیگه برای باشگاه رفتن منتظر دوست و فامبل نموندم که تنها نباشم. خودم رفتم و الانم با نصف بچه های پیلاتس و خود مربی رفیقم.. بعضی بچه ها هستن میان نه سلامی نه علیکی ورزش میکنن و میرن
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
اسکیت رو سه سال کار کردم و حرفه ایم.چند سال هم پارکور باید کار کنم.از تابستون امسال میخوام کم کم حرکات پارکور رو با اسکیت اجرا کنم و ورزش جدید و فوق خطرناکی به نام اسکیت آکروبات رو اختراع کنم😁😁🤘
جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم;)
یه ورزشه.حرکات آکروباتیک مثل پشتک و وارواسکیت رو سه سال کار کردم و حرفه ایم.چند سال هم پارکور باید ک ...
آها
جالب بود
موفق باشی
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊