2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد بیاد بجاش مشت مشت کلوناز و الپرازولام بخوره اونوقت اون چیه؟؟ اعتیاده؟ یا نه عب نداره

اونا رو نمیدونم چیه ولی هر قرصی ضرر داره و اعتیاد فرقی نداره. آدمه سالم ک قرص نمیخوره

عزیزم بچه ها درست میگن . فقط برای اعتیاده. فقط. بشدت هم اعتیادش سنگینه . من سر همین از همسرم جدا شدم . بلطف همسر سابقم با متادون اولین بار آشنا شدم. منم مثل تو منگ بودم . اونم میگفت من برا تسکین درد و روحیه میخورم . میگفت چطور تست استخدامی بانک منفی شد ازدواج منفی شد . ببین من الان دکترای متادون شناسی دارم . مطمئن باش اعتیاد داره اگه حتی کلینیک بری طرف بگه نه داره دروغ میگه.خیلی مهربانانه  ببین دز مصرفش چنده . یا خودت یواشکی متوجه شو . اگه دز پایین باشه یا سابقه مصرفش کم باز شانس ترک و برنگشتن بیشتره . اصلا انکار نکن . من ۶ سال انکار کردم. دیگه تا جایی که پذیرفتم. تریاک در مقابل متادون بچه بازیه . اون قرصایی که گفتی رو من نمیشناسم اگه تحت نظر پزشکه حتما خوبه. منم داروی آسنترا میخورم بعد طلاقم ولی خب اعتیاد اور نیست. بعد متادون دهن طرف رو سرویس میکنه. اضافه وزن یبوست کبد چرب ناله تو خواب تعریق سرد بی انرژی بودن خواب بیشتر از نرمال میل جنسی کم و…

عزیزم بچه ها درست میگن . فقط برای اعتیاده. فقط. بشدت هم اعتیادش سنگینه . من سر همین از همسرم جدا شدم ...

نه قبلا اینو میخورده اما الان بجاش این دوتا قرص دیگ رو میخوره کلوناز و الپرازولام ی سرچ بزنین میفهمید 

قرصاش از قرصای ارامبخش قوی هست 

و ادم رو بازم معتاد میکنه به خودش . و منگی میاره و.. 

منم بهش گفتم اگر میخوای ادامه بدی به اینکارات تورو به خیر مارو به سلامت اگر نه بیا بریم کلینیک تخت نظر دکتر ترک کن حق طلاقم بهم بده 

گفت خودم ترک میکنم حق طلاقم نمیدم 

گفتم ی تضمینی بده حالا موندم چ تضمینی باشه که بدردم بخوره . 

نه قبلا اینو میخورده اما الان بجاش این دوتا قرص دیگ رو میخوره کلوناز و الپرازولام ی سرچ بزنین میفهمی ...

عزیزم من تاپیک قبلت هم خوندم. حتی اگه همسرت متادون هم مصرف می‌کرد باز شما نمیتونستی طلاق بگیری. تو سند ازدواج نوشته ولی بخای اقدام کنی باید ثابت کنی خطر جانی داره اونم  هرچیزی رو قبول نمیکنند. کاش یه تست ده گانه بخری ازش یه بار یهویی تست بگیری . فقط بگم کسی که متادون رو اصولی ترک نکنه احتمال برگشتش بالاست. شما میدونستی قبل ازدواج ک مصرف کننده هست؟ دزش چقدر بود چندسال مصرف داشت؟ چقدر از ترکش گذشته ؟ ببین همش مهمه . مسیرت مسیر پرریسکیه . و اعتیاد بیماری روان هم هست و خیلی مهمه که بعد ترک مدام تراپی برن در کنار داروی ضدافسردگی . گروه درمانی هم خیلی جوابه.که احتمال برگشت کم بشه . ولی کسی که معتاد بوده تو تا ابد باید بترسی که نکنه برگرده . ببین میتونی با حس ناامنی زندگی کنی؟ من خودم خیلی انکار میکردم خیلی. چون آدم خوبی بود و خیلی دوسش داشتم ولی  واقعا ربطی به آدم خوب بودن نداره .

من عزیزم نمی‌دونم شرایطتو . ولی خواهرانه بگم بنظرم ته این مسیر  احتمالش ضعیفه چیز خوبی باشه. اگه موندی حتما متن وکالت در طلاق رو دقیق بده به یه مشاوره حقوقی تنظیم کنه بعد دفترخونه نوشت چک کن درست نوشته باشه.من یکماهه بی دردسر حکم طلاقم اومد. حواست باشه بچه اگه نداری اصلا نیازی تا چند سال . . قشنگ همه جوره مطمئن شو بعد. و عزیزم ایشون چون سابقه اعتیاد داشته موظفه هر وقت ازش خواستی برای شما شفافیت داشته باشه . و هر وقت خواستی بذاره ازش تست بگیرید .  بازم من جزییات رابطتون رو نمی‌دونم که واکنش طرف مقابل چطور میشه ولی حق شما هست. از تراپیست خوبم مشاوره بگیر. انشاالله هر تصمیمی که میگیری از رو جسارت باشه . مسیرت روشن

عزیزم من تاپیک قبلت هم خوندم. حتی اگه همسرت متادون هم مصرف می‌کرد باز شما نمیتونستی طلاق بگیری. تو س ...

میدونید من هیچی نمیدونم مصرف مواد داشته یا نه قبلا چون ما چند ماهه فقط عقدیم 

ولی متادون رو ترک کرده بعد بجای اون ازین دوتا مصرف میکنه  دوسه سالی مصرف داشته دوزشو نمیدونم

اگه قبل عقد میدونستی سابقه مصرف متادون داشته و ترک کرده ، عقلانی نباید ازدواج میکردی  . الانم اگاهیتو بالا ببری خودت بهتر متوجه میشی چه تصمیمی درسته. اگه واقعا تو تردیدی هم تراپیست خوب هم خودت پیش  چند تا مشاور  ترک خوب  بری و بگی شرایطش رو که قبلا اعتیاد داشته و  الان داره این دوتا قرص افسردگی رو میخوره. و مشاوره نمیره و کلا توضیح بدی و حرفاشون رو بشنوی هم خوبه . 

متادون بسیار مسکن قوی هست . اگه دزش هم بالا  باشه. بعد از ترکش ،مجبوری قرص های ضدافسردگی رو کیلو کیلو بخوری اون اوایل . دکتر به همسر سابق منم کیلو خروار قرص افسردگی  داده بود ولی مصرف متادونش هم داشت که بار آخر که تست گرفتم مثبت شد و دیگه  رفتم . من ۶ سال عقد موندم. . 

اگه قبل عقد میدونستی سابقه مصرف متادون داشته و ترک کرده ، عقلانی نباید ازدواج میکردی . الانم اگاهیت ...

عزیزممم متادون نمیخورههه قبلا می‌خورده من که قبلا نمی‌دونستم . 

الان بجای ترک اون دوتا الپرازولام و کلوناز پام میخوره 

زیادم میخوره هردو باهم مشت مشت

عزیزممم متادون نمیخورههه قبلا می‌خورده من که قبلا نمی‌دونستم . الان بجای ترک اون دوتا الپرازولام و ک ...

متوجه شدم . من فکر میکردم قبل ازدواج بهتون گفته قبلا متادون مصرف داشته . انشاالله بهترین براتون پیش بره