2777
2789

روانی از اول ازدواج سر کارهای خونه بهونه گیری میکرد و تحقیر میشدم تازگی ها فهمیدم هرچی بیشتر توضیح میدم بدتر میشه منو کلفت میبینه مثلا من تو این دوسال زندگی باهاش یکبارم سیب زمینی آب‌پز شام ندادم بهش چند وقت پیش میگفت تو یه وقتایی سیب زمینی آب‌پز میدی شام از بس ک..ن گشادی 

خیلی تلاششو کرد بزارم برم اما نمیرم اما مثل قبل نیستم باهاش بعد چند روز برگشتم خونه نوشته خونه رو گوه نکشی اخه روانی من مگه مثل تو دیونه ام جوابش ندادم اصلا 

من حق طلاق ندارم وگرنه یه لحظه نمیمونم اون نمیخواد در بازه هرررری حق و حقوق منم بده والا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موندم شما چرا با این به گفته خودتون عقب افتاده روانی ازدواج کردید بالاخره هرچیه انتخاب خودتونه دیگه

عزیزم اصلا قابل تشخیص نبود رو پیشونی آدم نمیویسن که

باید به مرور زمان اونم زیر یه سقف پی ببریم طرف نرماله یا ن

حق وحقوقم مهمتره یا جونیت؟ بیشتر بنظر میاد هر دو لجباز و ناپخته و خودخواه هستید امیدوارم خوشبخت باشب ...

مشخصه جوونیم اما وقتی بفهمم این بی همه چیز با زندگیم و آبروم بازی کرد بدون مجازات بدتر پیر میشم