2777
2789
عنوان

طلاق یا زندگی

161 بازدید | 22 پست

تو این چندسالی که باهاش سنتی ازدواج کردم و زندگی میکنم همش بداخلاقی ازش دیدم وسیله میشکست و بابد حرف حرف خودش میشد . و اینکه کوچکترین مسائل رو دهن لقی می‌کرد اینم بگم که خیلیارو ديدم میگفتم شوهراشون همینطوری هستن دل دادم به دلش گفتم خوب میشه ‌..  اما خب دیگه  احتیاط میکردم  حرفی نمیزدم که چیزی داشته باشه برادبقیه  بگه . از خیلی از خواسته هام گذشتم مثلا دوس داشتم برم زبان فرانسه یاد بگیرم یا با توجه براینکه رشتم کامپیوتره خواستن برم سرکار نمیزاشت  ب اینها کنار اومدم  

بعد ی مدت گذشت و چون از اول بهش شک داشتم چون خیلی هیز بود 

متوجه شدم خیانت کرده اونم خیانت جنسی. 

الان دارم به طلاق فکر میکنم 

اما هنوز دو به شک هستم اینکه گفته تغییر کرده و به زندگی ادامه بدیم .ولی این آدم خیلی ازین قولها داده و همینکه من نمیتونم خیانتش رو فراموش کنم وقتی فیلم و عکس هایی که برای همدیگه فرستاده بودن رو دیدم حالم از خودم بهم خورد که این چه انتخابی بود کردم.. بچه نداریم 

ولی نمیتونم جدا شم حس میکنم طلاق برام سنگینه .

موندم این وسط .

اینم بکم الان خونه خودمم هنوز برا طلاق اقدام نکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی هیزه خیانتشم دست خودش نیس موندی که چی بشه ی بچه باید وسط بعد دور از جونت بزنی تو سر خودت بگی اگه نداشتم میرفتم ..بندازش بیرون از زندگیت شوهر ادم با ی زن کمی گرم احوال پرسی می کنه ادم همه وجودش بهم میریزه بعد تو میگی هیزه ..خیانت جنسی کرده موندی اقدام کنی یا نه...لاشخور و حذف کن از زندگیت

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

من عزیزدلم نمیدونم چی بگم فقط هرکاری میکنی اگه رفتی از این زندگی ک ان شاءالله بهترینها برات اتفاق بیفته اگه هم موندی فقط حواست به خودت باشه مریضی ازش نگیری 

آش نخورده و دهن سوخته نشی

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

جوان نیستم ۳۴ سالمه

من ۳۵سالمه و مجردم و بیکارم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خب طلاق نمیتونی بگیریپس بشین زندگی کن

اخه اونی که باهاش خیانت کرده از فامیلهاس و چشم تو چشم هستیم و همینکه کلا برای اون خانم و خونوادش هیج عیبی نیس اینکار ‌حتی همسرش ‌

من موندم این وسط دارم ذره ذره آب میشم..

ن میتونم فراموش کنم نه میتونم زندگیمو خراب کنم باید اینو قبول کنم که شوهرم تا آخر عمر ممکنه با زنهای دیکه باشه

اخه اونی که باهاش خیانت کرده از فامیلهاس و چشم تو چشم هستیم و همینکه کلا برای اون خانم و خونوادش هیج ...

ترجیح میدم تاپیکتو ترک کنم ..خودت حرفایی ک نوشتی و بخون فک کن ی تاپیک دیگس .ببین خودت نظرت درباره همچین زنی چیه 

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

من ۳۵سالمه و مجردم و بیکارم

عزیزم بنظرم سن  رو هر شهر بسته به موقعیت جغرافیایی و خونوادگی تعیین میکنن که پیره یا نه هنو اول جوانی..

بله واقعیت اینه که ۳۵ ساله مجرد داریم تو شهر بزرگ که تو خونوادش هنوز هستن آدمایی که مجرد باشن 

یکی هم مثل من تو ی شهر دورافتاده و بی امکانات که حتی اینترنتش ب زور وصل میشه و هم سن سالهات الان ب فکر عروس کردن دختراشون هستن