2777
2789
عنوان

زنده بودن بعد از مرگ همسر

331 بازدید | 16 پست

پارسال این موقع کنار هم داشتیم یه زندگی خوب و آرومی میکردیم خیلی خوش بودیم ولی امروز چرا اومدم سر مزارت خدایا چرا من هنوز زنده ام،چرا تیکه ای از وجودم باید زیر خاک باشه و من زنده باشم و حسرت نبودنشو بخورم خداااااایا ما که خیلی زندگیمونو دوست داشتیم خیلی تلاش کردیم چرا اینجوری شد....دوست دارم یکی از اون بالا بیاد و همه چیز رو بهم بگه،،،خداااااایا دلم خیلی میگیره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا به دلت آرامش بده ولی برای آرامش خودت، فکر نکن خودت تنها مشکل داری و آرامش نداری در حال حاضر متا ...

درسته ولی دیگه این مشکل آخر خطه،دیگه فکر نکنم بدتر از این باشه فکر کن ماه نهم بارداری این اتفاق برام افتاد دنیا رو سرم خراب شد

عزیزم اگه خیلی نا آرومی یه قسمت هایی از برنامه زندگی پس از زندگی ببین بی نهایت آروم میشی

همسرت از بین نرفته فقط در یک بُعد دیگه زندگی میکنه و ناراحتی شما ناراحت وخوشحالیتون خوشحالش میکنه براشون قرآن بخونید ‌خیرات بدین که به چه زیبایی به دستشون میرسه

دعا میکنم برات خداوند بهت صبر وآرامش عطا کنه  

برنامه ی زندگی پس از زندگی رو یادت نره لطفا

درسته ولی دیگه این مشکل آخر خطه،دیگه فکر نکنم بدتر از این باشه فکر کن ماه نهم بارداری این اتفاق برام ...

میدونم متاسفانه سخت ولی از اطرافیانم دقیقا شرایط شما را داشتن چند نفر و الان 20 /30 سال ازش میگذره باید رو خودت کار کنی هر طور که شده مشاور، فایل صوتی، کتاب، معنویت و.... اول به خاطر خودت و بعد به خاطر بچه هات

دقیقا همین اتفاق ۳۰ سال پیش برای خاله همسرم افتاد

چهلم شوهرش همه تو مسجد بودن اون تو بیمارستان زایمان میکرد

الان همون دختری که چلم پدرش دنیا اومد استاد دانشگاهه شوهرش هم دکتره .