2777
2789
عنوان

اعصابم داغونه

46 بازدید | 4 پست

سلام دوستان 

اعصابم خیلی خرابه هیچ کس رو پیدا نکردم حرفمو بهش بگم اومدم اینجا 

دیشب داشتیم خواهرشوهرم رو میبردیم جایی پیاده کنیم که بین صحبتهاشون شنیدم ک قرار گذاشتن با شوهرم امروز هم برن بیرون 

در حالی ک شوهرم صداش در نیومد ب من بگه و من فهمیدم خیلی وقتا ک دیر میاد خونه میره به کارهای اونا رسیدگی میکنه و جالبش اینجاس خواهراش ب راحتی بهش دستور میدن ک مارو کجا ببر و بیار در حالیکه من یه برون بخوام برم شوهرم هزار بار کوفتم میکنه و بچه کوچیک دارم که اونو نگه نمیداره و بهانه میکنه ک من نتونم برم 

خیلی کفری شدم ازش و از دیشب تا امروز باهاش حرف نزدم 

شما باشین چجوری رفتار میکنید؟

منم اعصابم خرابه خدا هرچی خانواده بی فکره لعنت کنه ...مخل سگ نزارش بیشتر میاد طرفت .قهرم نکن گلایه هم نکن وقتی عوض نمیشه حالتو خوب کن خودش عین چی میفته دنبالت..رابطتو باخانواده شوهرتم کم کن بزار خودش بره تو کم برو

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
منم اعصابم خرابه خدا هرچی خانواده بی فکره لعنت کنه ...مخل سگ نزارش بیشتر میاد طرفت .قهرم نکن گلایه ه ...

خودش که عین کنه چسبیده به اونا مارو فراموش کرده من خودم کم رفت و آمد میکنم ولی اونا ب کونشون هم نیس چون شوهرم در اختبار اوناس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش که عین کنه چسبیده به اونا مارو فراموش کرده من خودم کم رفت و آمد میکنم ولی اونا ب کونشون هم نیس ...

توهم خوش باش شادباش بخودت برس از شوهرتم گلابه نکن بزار بره اگه اجازه میده خودت تنهایی برو بیرون ولی کارای خونه خرید و اینا رو ب اون بگو باید انجام بده..اینکه بشینی خودخوری کنی عزیز خودت نابود میشی بعضی مردا عقده ایی هستن سرش ب  سنگ بخوره ادم میشن محلش نده خودش میاد

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
توهم خوش باش شادباش بخودت برس از شوهرتم گلابه نکن بزار بره اگه اجازه میده خودت تنهایی برو بیرون ولی ...

بچم کوچیکه نمیتونم زیاد بیرون برم 

بله حق با شماست خودمم خیلی سعی میکنم بیخیال بشم ولی نمیتونم عین یه خوره افتاده به جونم