2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر

91 بازدید | 8 پست

من شوهرم پسر اول خانواده هست و ٢ تا داداش دیگه هم داره و اما مادرشوهرم همیشه میگه برای هر کاری فقط باید شوهر من باشه چون همه کار ازش میاد. تمام خرید های برون شهری، درون شهری، نظر درباره ی خرید ملک، خرید برای کارهای تخصصی پدر شوهرم همه با همسر منه. حتی تا زمانی که ما عروسی کردیم مادرشوهرم اجازه نداده بود پدرشوهرم رانندگی رو یادبگیره میگفت همسر من بهتر رانندگی میکنه. برادرش پوشاکی داره خرید پوشاک از تهران با همسر منه. دیروز من سرماخورده بودم زنگ زدم شوهرم سوپ بخره گفت من تو راه کشتارگاه صداتو نمیشنوم گوشی رو قطع کرد بعد که اومد بهش میگم دیگه گوشت خریدن رو بذار خودشون انجام بدند میگه من برای خودمون خریدم منم نذاشتم گوشتو بیاره. من دیگه بریدم با مادرشوهرم حرف بزنم بهتره؟ چون شوهرم قبول نمیکنه😭😭😭

چقد ساده ای اگه به مادرشوهرم بک کلمه بگی میخورتت

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.