2777
2789

کسایی را می‌شناسم که معلم هستند یا توی ارتش هستند، اس ۲۴ اولترا که حدود ۱۰۰ میلیون است دارند

در صورتی که کار های روزمرشون با گوشی یک هشتم این قیمت راه می‌افتد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا کله زندگیشون رو میدن که برای چشم و هم چشمی گوشی بخرن

یکی ماشینه خوب داره خونه نداره 

یکی خونه‌ی خوب داره ماشین معمولی داره

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

اونا کله زندگیشون رو میدن که برای چشم و هم چشمی گوشی بخرنیکی ماشینه خوب داره خونه نداره یکی خونه‌ی خ ...

یکی همه‌ی اینارو داره ممکنه گوشی معمولی داشته باشه 

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

اونا کله زندگیشون رو میدن که برای چشم و هم چشمی گوشی بخرنیکی ماشینه خوب داره خونه نداره یکی خونه‌ی خ ...

حالا آدم‌هایی که وضع مالیشون خوبه کمترین رفتارو ازشون دیده می‌شه

من یکی و میشناسم سه سال پیش ۲۰۶ و فروختن دوتا ایفون ۱۲ یا ۱۳ دقیق یادم نیست کدوم بود خریدن با یه پرا ...

اگر آیفون ۱۲ و ۱۳ به کارش نیاد را برای کارش نباشه تنها به خاطر پز باشه دچار ضعف شخصیت است