2777
2789
عنوان

اینکه یه خانم موهاش کوتاه کوتاه پسرونه باشه زشته یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 59 پست

شاید نظر من عجیب باشه ولی به نظرم به فرم هیکل خانم هم مربوطه. به نظرم به خانم های خیلی چاق نمیاد. یک جورایی سرشون رو کوچیک نشون میده. 

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انقد دوس دارم اصن جونم برا مدل کوتاه در میره ولی بهم نمیاد خیلی باید خوشکل باشی که موی پسرونه بهت بیاد 🧡

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

منم همینقدر کوتاهه . من خانمای باموی کوتاه رو خیلی جذاب میبینم

من خیلی تایم ندارم برای رسیدگی به مو ، مشغله زیادی دارم 

هم موی بلند زیباست ، هم موی کوتاه

مهم مرتب بودنه

از طرفی هم قبول دارم که همونطور که موی بلند جذابیت داره ، کوتاه هم جذابه 

به ترین ها نصیبتون عزیز دلم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

من موهام تا گردنم بود میخواستم کوتاه تر کنم

رفتم آرایشگاه گفت وا موهات ک کوتاهه!!! 

گفتم نه میخام کوتاه تر و مرتب تر بشه

اینقدر بهم میاد کوتاه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

شاید نظر من عجیب باشه ولی به نظرم به فرم هیکل خانم هم مربوطه. به نظرم به خانم های خیلی چاق نمیاد. یک ...

موافقم عزیز دلم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

من خودم فرم هیکلم گلابیه و به نظرم موهای خیلی کوتاه بیشتر توجه رو سمت پایین تنه ام جلب میکنه. وقتی مو رو شونه هامه تناسب بهتر برقراره. متنفرم از فرم هیکلم :(

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. 

حقیقتش از نظر من مو باید طوری باشه که به صورت بیاد از طرفی باید آدم با اون مدل مو احساس راحتی کنه 

من مثلا موهام بلند بود خیلی اذییتم میکرد تو شونه زدن و روغن و این چیزا خصوصا بافتنشون کلی وقتمو می‌گرفت بهم میومد اما زدم کوتاهشون کردم الان موی کوتاه بیشتر بهم میاد تا بلند خیلی هم باهاشون راحتم اذییتم نمیکنه نیازی به بافتن نداره همین که تو کش مو می‌ره برام کفایت میکنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛