2777
2789
حقوقت ۵ روز اول ماه تموم میشهسالی فقط ۱۲ بار اونم مقدار ناچیز حقوق میگیریهرسال باید همش مطالب تکراری ...

دقیقا ....واسه همین من پارسال قبول نهایی شدم بعد دوماه تدریس انصراف دادم 

کاربر آقا ...با مغرور مغرور باش با فروتن فروتن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حقوقت ۵ روز اول ماه تموم میشهسالی فقط ۱۲ بار اونم مقدار ناچیز حقوق میگیریهرسال باید همش مطالب تکراری ...

حقوق کارمندی شوهر منم همینه قبول دارم

زیر ۱۵ میدن یعنی؟

اینو خوب اومدی پدر مادرا خیلی طلبکارن از معلم بچه ک هیچی اسمش بچس

مگه بقيه سالي چند بار حقوق ميگيرن

یه ارایشگر خبره

چه بسا روزی ۳ تا رنگ مو بذاره و هر کدوم ۵ تومن بگیره ۱۵ تومن حقوق مارو تو یه روز در بیاره

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

یه ارایشگر خبرهچه بسا روزی ۳ تا رنگ مو بذاره و هر کدوم ۵ تومن بگیره ۱۵ تومن حقوق مارو تو یه روز در ب ...

شغل ازاد رو با كارمند مقايسه نكن اونام بدبختياي خودشون دارن و خب درامد بيشتر 

اين چيزي ك گفتي فقط ١٢ بار حقوق شامل همه كارمندا هست نه فقط معلم

شغل ازاد رو با كارمند مقايسه نكن اونام بدبختياي خودشون دارن و خب درامد بيشتر اين چيزي ك گفتي فقط ١٢ ...

ولی حقوق هیچکدوم به اندازه معلم پایین نیس

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

استخدامی شرکت کردی ؟واچراانصراف

اره ، خب از نوجوانی عاشق دبیری ریاضی بودم و تلاش کردم بهش هم رسیدم اما دیدم اون چیزی که ما تصورش رو داریم با واقعیت خیلی فرق داره انصراف دادم و از تلاشم هم پشیمون نیستم حداقل برام عقده دبیری تموم شده 🙂 

تازه یه پسر جوان رو فرستاده بودن دبیرستان دخترونه 😅

کاربر آقا ...با مغرور مغرور باش با فروتن فروتن 

ما میخوایم فرار کنیم شما تازه میخواید بیایید😔😂

چرا فرار؟ 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را