2777
2789

ما میخوایم فرار کنیم شما تازه میخواید بیایید😔😂

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلمی رسمی؟

بله دانشجو معلم فرهنگیان

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

یکم میگی از معایبش مزایاشو ک همه میدونیم

حقوقت ۵ روز اول ماه تموم میشه

سالی فقط ۱۲ بار اونم مقدار ناچیز حقوق میگیری

هرسال باید همش مطالب تکراریو بگی

دانش امپزای نسل الفا خیلی بی ادب و گستاخن باید تحملشون کنی

مادرا پرتوقع و خود خواه

نمیدونی مادرو تربیت کنی یا بچشو

محدودیت زیاد داره

اون کلا عادتش همینه 

خدا می‌دونه چقد مترو اذییت کردن سال کنکوری 

الآنم که بخشنامه اومده بچه ها باید شیش صبح برن دانشگاه چون شیش صبح کلاس ها شروع میشن 

منطقشون از یه بچه پنج ساله هم کناره😕

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اون کلا عادتش همینه خدا می‌دونه چقد مترو اذییت کردن سال کنکوری الآنم که بخشنامه اومده بچه ها باید شی ...

کمتره

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛