2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

243 بازدید | 24 پست

چرا خانمها فک میکنید اگه طلاق بگیرید خوشبخت میشید یا با یکی دیگه اگه ازدواج میکیردین بهتر بود.خیلی این چیزا خیالاته با عیب شوهرتون بسازی خوبی حتما دارن همش صفت بد ک ندارن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور نیست گلم بعضی از طلاق ها واجبه طرف داره زجر میکشه چه خانم چه آقا ولی خب هستن برای تنوع طلاق م ...

ی پایان تلخ بهتر از ی تلخی بی پایان.اره ی جاهایی ی چیزای مث خیانت پیش میاد ک ب نظرم باید طلاق گرف

شما دخالت نکن 

هرکی صلاح زندگی خودشو بهتر میدونه

خانومایی وجود دارن که حاضر نیستن تا اخر عمرشون تن به خفت و خاری و تحقیر و خیانت و کتک بدن و طلاق میگیرن 

هیچکس از دلخوشی جدا نمیشه

همچنان امیدوار

الان ینی شوهر من که روانیه انواع قرص اعصاب و متادون و ترامادول و... مصرف میکنه و 8 ماهه ازدواج کردیم سر کار نرفته و کلی بدهی و چک برگشتی رو دستم گذاشته و حتی خونوادش ولش کردن و صب تا شب به خودمو خونوادم فحش میده که من از همتون بهترم و فلان و هزارتا عیب دیگه... طلاق نگیرم؟؟ خودمم دارم روانی میشم ینی هر لحظه ممکنه بکشمش انقد که عذابم میده... 

هر کسی ویژگی خوب و بد داره.مطمئنا اگه با کس دیگه ای هم ازدواج میکردیم باید چیزای دیگه ای رو تحمل میکردیم.البته داختل پرانتز بگم بعضیا ویژگی های بدشون به خوب میچربه و یجورایی قابل تحمل نیستن

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین