2777
2789
عنوان

من به خیلی چیزا با تصور رسیدم

145 بازدید | 6 پست

یادمه ۶ -۷ سال پیش رفتیم خونه بخریم چشم اتاق خواب یکی از خونه هایی که بازدید کردیمو گرفت خیلی بزرگ بود 😍 تو دلم موند اتاق خواب اون خونه 

گذشت تا گذشت ما اون خونه رو فروختیم الان جایی که زندگی میکنیم اتاق خیلی بزرگ داره 😁

یا همش فکر میکردم باید دانشگاهو ادامه بدم نمی‌دونستم چطوری رشتمم ی رشته گرون بود برای همین بیخیالش شدم کلا 

بعد یک سال به شکل معجزه آسایی روزانه دولتی ی رشته دیگه قبول شدم بدون اینکه براش اقدامی کنم کنکوری بدم اصلا خیلی معجزه آسا بود زمانی اتفاق افتاد ک از فکرش در اومد بودم کلا

خدایاشکرت

چیزی که واقعا بخواید بلاخره ی جایی به ی شکلی بهتون میرسه

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ رشته ای قبول شدی؟

مرتبط با رشته خودم بود . ی اتفاقی افتاد ک قبول شدم اون سال😁 ی چیز پشم ریزون ک از جانب خدا بود فقط

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
مرتبط با رشته خودم بود . ی اتفاقی افتاد ک قبول شدم اون سال😁 ی چیز پشم ریزون ک از جانب خدا بود فقط

خونده بودی جیزی

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

خونده بودی جیزی

نه تهرانم قبول شدم هه