2777
2789

سلام قبل از عید رفتم برای تمدید گواهینامه رانندگی  الان دوماهه خبری نیست کد رهگیری که نداره از پست پیگیری کنم اینترنتی چه جوری میتونم استعلام بگیرم؟؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

only God

سلام باید تا الان میومد برای من دو هفته ای اومد من تهرانم رفتم پست چهار راه لشگر تحویل گرفتم چون اومده بود دم در نبودم بعدش رفت اونجا منم رفتم از اونجا تحویل گرفتم اگر تهرانی یه سر برو اونجا باجه ۴ راهنماییت میکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من گواهیناممو گم کردم چیکار باید کنم 🤦🏻‍♀️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

زدم پیام اومد تحویل پست شده کد رهگیریشو میزنم میگه مربوط به ۶ ماه پیش بود مسخره بازیه

عزیزم برو پست . اگه اشتباه نکنم 6 ماه بیشتر نگه نمیدارن بعدش برگشت میخوره پستم مرکزی و باطل میشه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

آخرش حضوری باید کار انجام بشه اینهمه پیشرفت و فلان بهمان دردم اینه نمیتونم برم بیرون شرایطش رو ندارم

آره واقعن کارای اداری دردسره همشونم سر صبح . حداقل برو اعلام مفقودی کن 

ن۶ ماه که نیست سیستمش میگهاسفند انجام دادم تمدیدش رو

نمیدونم عزیزم من باهمین پیامک استعلام گرفتم دقیقش رو گف بهم دو هفته ای هم رسید دستم