2777
2789

نو و کهنه نداره کلا ماشین باید کارشناسی بشه چون هزار تا جزییات داره بدنه در موتور لنت دیسک ترمز و ....

هر کدوم که دیده نشه کلی خرج الکی رو دستت میذاره

و اگه معافیت کامل بیمه هم داشته باشه خوبه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

نو و کهنه نداره کلا ماشین باید کارشناسی بشه چون هزار تا جزییات داره بدنه در موتور لنت دیسک ترمز و .. ...

بیمه برای شخصه ،نه ماشین،ممکنه،صاحب قبلی ماشین چپ کرده باشه با ماشین،ولی صاحب فعلی از بیمش تو کل عمرش استفاده نکرده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابجی خریدی پشتش بنویس 

مدل پایین مرام بالا 😂

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

دیگه مدل پایین نیاز به کارشناسی رنگ نیس چون همشون دور رنگ هست فقط موتورش یه مکانیک نشون بده روغن سوزی نداشته باشه 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

بیمه برای شخصه ،نه ماشین،ممکنه،صاحب قبلی ماشین چپ کرده باشه با ماشین،ولی صاحب فعلی از بیمش تو کل عمر ...

عزیزم ممنون یادم نبود

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .